Γιαννιώτης και επίσημα ο Ζαραδούκας

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα έως το τέλος της εφετινής σεζόν, με τη μορφή δανεισμού, θα είναι ο Γιάννης Ζαραδούκας.

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα έως το τέλος της εφετινής σεζόν θα είναι ο Γιάννης Ζαραδούκας. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό, καθώς δεν υπολογίζονταν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε για το βασικό σχήμα της ομάδας. Ο διεθνής μπακ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τον νέο σταθμό της καριέρας του και δήλωσε πως θα βοηθήσει τη νέα του ομάδα, στην επίτευξη των στόχων της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Ζαραδούκα με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για τους επόμενους έξι μήνες».

To βιογραφικό του Γιάννη Ζαραδούκα

Ο Ζαραδούκας γεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου του 1985 και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών, όπως η Μαρκό, το Κορωπί, ο Πανσερραϊκός και ο Εθνικός. To 2009  μετακόμισε στον Ολυμπιακό Βόλου με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Super League. Ήταν από τους πρωταγωνιστές της περσινής πορείας της ομάδας του Βόλου. Από τις 3 Οκτωβρίου ανήκει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς έμεινε ελεύθερος από τους Βολιώτες. Οι καλές εμφανίσεις τον έφεραν στην εθνική ομάδα όπου αγωνίστηκε βασικός σε δυο διαδοχικά επίσημα παιχνίδια με Ισραήλ και Λετονία

Ο Έλληνας μπακ τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδα των Ιωαννίνων: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα αγωνιστώ σε μια ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ΠΑΣ έχει δυναμική και αρκετό κόσμο που τον βοηθάει σε κάθε αγώνα. Εγώ είμαι έτοιμος να συμβάλω τα μέγιστα όσο μπορώ  προκειμένου η ομάδα να πραγματοποιήσει τον μεγάλο της στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Η χρονιά δεν είναι εύκολη, ωστόσο με συνολική προσπάθεια και με δουλειά θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τα σχέδια που έχει θέσει ο ΠΑΣ από την αρχή της σεζόν. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χριστοβασίλη, αλλά και τον κ. Αναστασιάδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.