Βελτιωμένη Αγγλία βλέπει ο Σάουθγκεϊτ

Την πεποίθησή του ότι η Εθνική ομάδα της Αγγλίας έχει βελτιώσει την εικόνα της εξέφρασε πριν την αναχώρηση της πτήσης των «λιονταριών» για τη Ρωσία ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Την πεποίθησή του ότι η Εθνική ομάδα της Αγγλίας έχει βελτιώσει την εικόνα της εξέφρασε πριν την αναχώρηση της πτήσης των «λιονταριών» για τη Ρωσία ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

«Ευελπιστώ ότι οι φίλαθλοι που θα βλέπουν τα παιχνίδια μας θα διασκεδάζουν και την επόμενη ημέρα θα πηγαίνουν στις δουλειές τους χαρούμενοι. Θεωρώ ότι το κοινό παρακολουθεί μια ομάδα που έχει βελτιώσει την εικόνα της».

Ο Άγγλος προπονητής αναφέρθηκε επίσης στο καλό κλίμα της ομάδας του, αλλά και το γεγονός ότι ο ίδιος την οδηγεί σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.
 «Είμαστε μια ομάδα που άπαντες έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους και νιώθουν υπερήφανοι που εκπροσωπούν την Αγγλία. Οι παίκτες έχουν ταλέντο και φιλοδοξία να πετύχουν για την Αγγλία. Καλούμε τους ανθρώπους να πληρώσουν εισιτήριο για να δουν τους αγώνες οπότε οφείλουμε να τους κάνουμε να περνούν καλά. Αισθάνομαι υπερήφανος που υπηρετώ την Εθνική ομάδα της χώρας μου. Όπως ήμουν και όταν αγωνιζόμουν. Από μικρός είχα αυτό το όνειρο. Το να οδηγώ την ομάδα σε ένα Παγκόσμιο κύπελλο είναι ιδιαίτερη στιγμή. Προφανώς και ξέρω τις υποχρεώσεις μου, αλλά ταυτόχρονα θα προσπαθήσω να χαρώ αυτή την ευκαιρία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.