Μέσω Νέας Υόρκης οι εξελίξεις στον Άρη

Για το μεσημέρι της Τετάρτης έχει κλειστεί το ραντεβού ανάμεσα στον Τόμ Παπαδόπουλο και τον Θόδωρο Καρυπίδη στη Νέα Υόρκη, οπότε θα δοθούν σε μεγάλο βαθμό απαντήσεις για την επόμενη μέρα του Άρη.

Για το μεσημέρι της Τετάρτης έχει κλειστεί το ραντεβού ανάμεσα στον Τόμ Παπαδόπουλο και τον Θόδωρο Καρυπίδη στη Νέα Υόρκη, οπότε θα δοθούν σε μεγάλο βαθμό απαντήσεις για την επόμενη μέρα του Άρη.

Οι δύο πλευρές είναι διατεθειμένες να συνεργαστούν και το μόνο που μπορεί να θεωρείται από τώρα δεδομένο είναι η οικονομική υποστήριξη του ομογενή επιχειρηματία προς την ομάδα καθώς ξεκαθάρισε ό,τι θέλει να συνεχίσει να διαφημίζεται μέσω της φανέλας.

Λόγω της συμμετοχής του Άρη στο πρωτάθλημα της Super League, το ποσό που θα δοθεί φέτος θα είναι σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με εκείνο της περσινής περιόδου.

Τα δύσκολα αρχίζουν σε αυτό ακριβώς το σημείο. 

Επιθυμία του Τομ Παπαδόπουλου αλλά και του συνεργάτη του Νικ Σακίεβιτς είναι να πάρουν μέρος των μετοχών της ΠΑΕ ή ακόμη και το πλειοψηφικό πακέτο.
Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει δηλώσει επανειλημμένως ό,τι δεν είναι αρνητικός σε κάτι τέτοιο, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά και να καλυφθεί το ποσό που δαπάνησε τα χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του Άρη.

Από τις μέχρι συζητήσεις που έγιναν τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα, προκύπτει διάσταση απόψεων σε βασικά ζητήματα, αλλά κανείς δεν μπορεί να προκαθορίσει τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων.

Ο Τομ Παπαδόπουλος με τον Νικ Σακίεβιτς έχουν διαπιστώσει την δυναμική του Άρη, θέλουν να είναι παρόντες στην επόμενη μέρα της ομάδας έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά η τελευταία λέξη θα βγει από το στόμα του Θόδωρου Καρυπίδη που πλέον κινείται (απόλυτα λογικά) βάση και των δικών του συμφερόντων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.