Και τα προβλήματα καλά κρατούν...

Δεν λέει να απαλλαγεί ο ΠΑΟΚ από τους τραυματισμούς και την κακοδαιμονία, που τον ακολουθεί ακόμη και στη Γερμανία!.
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
09/10/2017 • 21:38
Προπόνηση ΠΑΟΚ
  • shares
Δεν λέει να απαλλαγεί ο ΠΑΟΚ από τους τραυματισμούς και την κακοδαιμονία, που τον ακολουθεί ακόμη και στη Γερμανία!.

Δηλαδή, αυτό που συμβαίνει με την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ χρήζει έρευνας κατά πόσο έχει συμβεί σε άλλες ομάδες, σε τέτοια διάρκεια και με τέτοια ένταση. Περί τραυματισμών παικτών και κακοδαιμονίας ο λόγος!

Ούτε σήμερα (9/10), στη Γερμανία, όπου βρίσκεται από το μεσημέρι η «ασπρόμαυρη» αποστολή και προπονήθηκε το απόγευμα εν όψει της αυριανής (10/10) πρεμιέρας του BCL, ξέμεινε από προβλήματα. 
Ο Ζάρας έκανε ατομικό, αλλά μάλλον αύριο (10/10) θα είναι σε θέση να δώσει το παρών στον αγώνα. Ο Κόνιαρης έμεινε και σήμερα εκτός προπόνησης, λόγω του τραυματισμού του στο πόδι, και ενδέχεται αύριο να χάσει και αυτό το παιχνίδι, όπως τα δύο προηγούμενα στην Ελλάδα, για Κύπελλο και Πρωτάθλημα. 

Ο Ντίλαρντ προσπαθεί να συνηθίσει τα νέα του γυαλιά, κάτι που δεν είναι εύκολο, καθώς είχε συνηθίσει με τους φακούς επαφής. Είναι καλύτερα αυτός, πάντως, και προπονήθηκε.

Το νέο πρόβλημα που προέκυψε σήμερα είναι ο τραυματισμός του Τρις στο φρύδι. Στη διάρκεια της προπόνησης σκίστηκε και χρειάστηκε να τοποθετηθούν ράμματα στο σημείο για να επιστρέψει στην προπόνηση. Ο τραυματισμός είναι... τραυματισμός, όπως και να έχει! Πάντως, για το αυριανό παιχνίδι δεν φαίνεται να τίθεται θέμα συμμετοχής του. 
Γράψτε το σχόλιο σας...