Παπαθεοδώρου: «Να βγάλουμε αντίδραση»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν χαρακτήρα στο αυριανό (10/10) πρώτο παιχνίδι για BCL.
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
09/10/2017 • 20:36
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου
  • shares
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν χαρακτήρα στο αυριανό (10/10) πρώτο παιχνίδι για BCL.

Δύσκολη κατάσταση αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ μετά τις απανωτές ήττες από τον Άρη για το Κύπελλο και τον Προμηθέα για το πρωτάθλημα, οπότε θα πρέπει πρώτα να υπερβεί τον εαυτό του, αν θέλει να νικήσει αύριο (10/10) στην πρεμιέρα του  Basketball Champions League απέναντι στη Ludwigsburg.

Ο «Δικέφαλος», λοιπόν, πραγματοποιεί αυτή την ώρα (9/10) την πρώτη του προπόνηση στην MHP Arena του Ludwigsburg, ενόψει του αυριανού (10/10) αγώνα της πρεμιέρας του BCL με την MHP Riesen και ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στη Γερμανική ομάδα.

«Παίζουμε με μία ομάδα που αυτή την στιγμή δεν έχει ήττα σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της στο Γερμανικό πρωτάθλημα και τις τρεις προκριματικές φάσεις του Basketball Champions League, έχει εξαιρετικό ρυθμό και παίζει στο γήπεδό της< είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τον πολύ έντονο ρυθμό που δίνουν στο παιχνίδι τους, σε άμυνα και επίθεση, μεγαλώνει το βαθμό δυσκολίας για μας. Θέλουμε να έχουμε μία αντίδραση σε ένταση, ενέργεια, αλλά και στον χαρακτήρα μας σαν ομάδα και παίζοντας με μία τέτοια ομάδα, που όλα αυτά τα στοιχεία τα έχει σε πολύ υψηλό βαθμό, θα είναι μία πολύ καλή δοκιμασία για να δούμε κατά πόσο μπορούμε να αγωνιστούμε με τον τρόπο που εμείς θέλουμε». 

Όσο για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά τις δύο απανωτές ήττες, ο Παπαθεοδώρου είπε: «Ουσιαστικά δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τι έγινε, αλλά μόνο το επόμενο παιχνίδι κι εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας. Ότι έχει συμβεί θα πρέπει να λειτουργήσει διδακτικά, αλλά και με βάση τη συχνότητα και τη δυναμική των αγώνων που έχουμε μπροστά μας σε αυτό το διάστημα».

Αναφερόμενος στο Basketball Champions League και το επίπεδο της διοργάνωσης, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε: «Η φετινή διοργάνωση είναι πολύ δυνατή και αυτό αποτελεί για όλους μας ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για να δείξουμε τις ικανότητές μας, αλλά και την βελτίωση που θέλουμε να έχουμε σαν ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας...