Μασλαρινός: «Επιτυχία η 3η θέση»

Η κατάληψη της 3ης θέσης στο Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ των γυναικών αποτελεί επιτυχία για τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά», Βασίλης Μασλαρινός, μετά τη νίκη με 66-58 επί του Αθηναϊκού, στον «μικρό» τελικό.

Η κατάληψη της 3ης θέσης στο Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ των γυναικών αποτελεί επιτυχία για τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά», Βασίλης Μασλαρινός, μετά τη νίκη με 66-58 επί του Αθηναϊκού, στον «μικρό» τελικό. 

«Θέλαμε ένα μετάλλιο στη διοργάνωση και είναι επιτυχία για μας η τρίτη θέση στη δεύτερη παρουσία μας σε φάιναλ φορ Κυπέλλου. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό και να πάμε όσο γίνεται καλύτερα την επόμενη αγωνιστική σεζόν,» σχολίασε ο Βασίλης Μασλαρινός.

Μετά τον αγώνα της… παρηγοριάς, η Ναυσικά Σταυρίδου εξήγησε πως η νίκη της ομάδας της κρίθηκε στις λεπτομέρειες: «Χαιρόμαστε για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στη διοργάνωση. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Πετύχαμε μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που ήταν στα μέτρα μας. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

Ο Αθηναϊκός είχε την ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη θέση του πίνακα των ομάδων με τα περισσότερα τρόπαια σε αυτό το φάιναλ φορ (πιάνοντας τις Εσπερίδες με 4), αλλά εν τέλει συμβιβάστηκε με την κατάληψη της 4ης και τελευταίας θέσης. Ο τεχνικός της ομάδας του Βύρωνα, Γαβρίλος Καλογερόπουλος, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του: «Είχαμε για τριάντα πέντε λεπτά το μυαλό μας στο παιχνίδι, αλλά για πέντε λεπτά μας έφυγε και χάσαμε τον αγώνα. Το Φάιναλ Φορ μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς θέλαμε την τρίτη θέση. Τώρα έχουμε την προσοχή μας στραμμένη στα πλέι οφ. Θέλουμε γίνουμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε και εύχομαι να γίνει ο παλιός καλός Αθηναϊκός προσδοκώντας να ζήσουμε τις ίδιες ημέρες όπως και στο παρελθόν».

Από την πλευρά της, η παίκτρια του Αθηναϊκού, Τζένη Λουκάτου επισήμανε: «Θέλαμε τη νίκη και οι δύο ομάδες. Ο μικρός τελικός κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς εμείς δεν τα καταφέραμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.