Ο διάλογος λίγο πριν το δυστύχημα Παντελίδη – Νέο δικηγόρο όρισε η οικογένεια


Θέση δικαστικής μάχης παίρνουν οι εμπλεκόμενες πλευρές στην υπόθεση του δυστυχήματος, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Πληροφορίες της Real News αναφέρουν πως η πλευρά της οικογένειας του δημοφιλούς τραγουδιστή έχει δώσει εντολή στον νέο της δικηγόρο, που ανέλαβε την εκπροσώπησή της μετά την παραίτηση του Πέτρου Καϊμακάμη, να πράξει τα δέοντα, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να φωτιστούν οι συνθήκες της τραγωδίας.

Σε δήλωσή του στην εφημερίδα, ο Χαράλαμπος Λυκούδης, που εκπροσωπεί τους γονείς του Παντελή Παντελίδη, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Όσα κακόβουλα εντέχνως διαχέονται έχουν στόχο να πλήξουν τη μνήμη του Παντελή και να θίξουν την τιμή και την αξιοπρέπεια της οικογένειας. Κάνουμε έκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους να παραμερίσουν τυχόν σκοπιμότητες και να συνδράμουν στην αποκάλυψη της αλήθειας».

Πηγές από την πλευρά της οικογένειας Παντελίδη κάνουν λόγο για την ύπαρξη μαρτυρίας, σύμφωνα με την οποία, μία ώρα πριν από το μοιραίο δυστύχημα και ενώ ο ερμηνευτής και στιχουργός βρισκόταν μαζί με τα δύο κορίτσια στη χαρτοπαικτική λέσχη, έγινε συζήτηση για το αν μπορεί να οδηγήσει εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ που είχε πιεί.

Ο διάλογος

Αναφέρεται χαρακτηριστικά πως ο τραγουδιστής ζήτησε να του φτιάξουν καφέ για να συνέλθει πριν πιάσει το τιμόνι. Το σημείο όμως που στέκονται οι συγγενείς του είναι ο διάλογος που η συγκεκριμένη μαρτυρία αποδίδει στα δύο κορίτσια, τη Φρόσω Κυριακού και τη Μίνα Αρναούτη, ενώ ο Παντελίδης έπινε φραπέ για να συνέλθει.

Φέρεται η Αρναούτη να λέει στην Κυριακού: «Δεν πρόκειται να οδηγήσει ο Παντελής Φρόσω. Καλό είναι να πάρεις εσύ το αμάξι». Οι στενοί συγγενείς του Παντελίδη είναι πεπεισμένοι πως αυτό έγινε και στις 07:30 το πρωί αναχώρησαν από τη λέσχη με την 21χρονη κοπέλα στο τιμόνι.

Όμως η Φρόσω Κυριακού, μέσω των πληρεξουσίων δικηγόρων της, δήλωσε δημόσια ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε ο Παντελίδης και η ίδια καθόταν στη θέση του συνοδηγού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.