Τρίβει τα χέρια του ο Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 4-1 της Λίβερπουλ επί της Στόουκ, για το αγγλικό πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του ήταν εξαιρετική.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 4-1 της Λίβερπουλ επί της Στόουκ, για το αγγλικό πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του ήταν εξαιρετική. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως είναι περήφανος για την εμφάνιση των παικτών του και έκανε ειδική αναφορά στους Στάριτζ και Οριτζί.

Αρχικά, ο Κλοπ τόνισε: «Είμαι πραγματικά υπερήφανος για την εμφάνιση μας. Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι, καθώς παραταχθήκαμε με αρκετές αλλαγές και δεν είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούμε αρκετά μαζί. Ήμασταν εξαιρετικοί. Ο άνεμος στο πρώτο μέρος μας δημιούργησε προβλήματα, καθώς η Στόουκ προσπάθησε να τον εκμεταλλευτεί με μακρινές μπαλιές προς τον Κράουτς και τα κατάφεραν τελικά, πετυχαίνοντας και ένα όμορφο τέρμα. Στο τέλος όμως όλα εξελίχθηκαν ιδανικά για εμάς».

Στη συνέχεια, τόνισε για τον Στάριτζ: «Ο Ντάνιελ ήταν εξαιρετικός σήμερα. Πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, δούλεψε σκληρά στη διάρκεια του παιχνιδιού και πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα».

Τέλος, ο Κλοπ δήλωσε για τον Οριτζί: «Στο πρώτο τέρμα που σημείωσε έδειξε πρώτα μεγάλη οξυδέρκεια, ενώ στη συνέχεια τελείωσε τη φάση ιδανικά με τρομερή κεφαλιά. Το δεύτερο γκολ είναι καθαρά θέμα αυτοπεποίθησης. Είμαι σίγουρος ότι  το ήθελε. Δεν ήταν σέντρα. Ακόμα και εγώ παρακολουθώντας από τον πάγκο έμεινα έκπληκτος. Πρόκειται για απίθανο τελείωμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.