Έσπασε το φράγμα των 5000 και …ανεβαίνει

Τρεις μέρες πριν ολοκληρωθεί η χρονική περίοδος των ανανεώσεων, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αποδεικνύουν ότι φέτος θέλουν να δώσουν δυναμικό παρών στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

 Στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας ολοκληρώνεται το χρονικό διάστημα στο οποίο οι περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν πρώτοι τη θέση τους και να επιλέξουν τη θύρα και το ακριβές σημείο που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της πρωταθλήατριας την επόμενη σεζόν. 

Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ, τρεις μέρες πριν ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία και “ανοίξει” το σύστημα για όλο τον κόσμο, ήδη σχεδόν 5300 φίλοι της Ένωσης έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν, στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα για τις προθέσεις τους. Ένα νούμερο, στο οποίο δεν υπολογίζονται οι πωλήσεις των συνδεσμιακών διαρκείας, τα οποία τιμώνται προς 100 ευρώ.

Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ σημείωσε για το θέμα στον επίσημο λογαριασμό της στα Social Media:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι το προσεχές Σάββατο 7 Ιουλίου είναι η τελευταία ημέρα κατά την οποία ισχύει το δικαίωμα διατήρησης των θέσεων για τους περσινούς κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας λειτουργεί κάτω από τη θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ (είσοδος από κεντρική Πύλη A) τις καθημερινές από 10:00-18:00 και το Σάββατο 10:00-14:00.

Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου και την Τρίτη 10 Ιουλίου το τμήμα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας θα παραμείνει κλειστό για την απαραίτητη προεργασία του συστήματος και από την Τετάρτη 11 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους περσινούς κατόχους για την αθρόα μέχρι σήμερα προσέλευσή τους για την ανανέωση των διαρκείας τους και παρακαλεί όσους επιθυμούν να το κάνουν και δεν έχουν έρθει μέχρι σήμερα στο ΟΑΚΑ να σπεύσουν για την ανανέωση των περσινών τους θέσεων μέχρι αυτό το Σάββατο 7 Ιουλίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.