Βασικός ο Βύντρα με τον ΟΦΗ

Με τον Λουκά Βύντρα στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο ματς της ενδέκατης αγωνιστικής, απέναντι στον ΟΦΗ.

Με τον Λουκά Βύντρα στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο ματς της ενδέκατης αγωνιστικής, απέναντι στον ΟΦΗ. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός θα αντικαταστήσει στο βασικό σχήμα τον Στέργο Μαρίνο, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου και δεν υπολογίζεται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ματς του ΟΑΚΑ. Ο παίκτης αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου έξι ημέρες και στην συνέχεια θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας. Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής και τους Ρούντολφ, Τοτσέ και Κοτσόλη, παρότι είχαν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Η προπόνηση του «τριφυλλιού» περιελάμβανε ζέσταμα, ταχύτητες, δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις. Ατομικά προπονήθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος, Νίνης και Καραγκούνης. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας αγώνα με τον ΟΦΗ. Εκτός της 18μελούς αποστολής στην οποία συμπεριλήφθηκε και ο Φουρλάνος, έμειναν οι: Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Καραγκούνης, Μαρίνος, Ρούντολφ, Τοτσέ, Κοτσόλης, Σεϊταρίδης και Μπιάρσμιρ.

Το 4-4-1-1 θα διατηρηθεί και σε αυτή την αναμέτρηση, με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, τους Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας και τους Βύντρα και Σπυρόπουλο στα άκρα. Οι Κατσουράνης και Σιμάο θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, με τους Κουίνσι και Ζέκα στις πτέρυγες. Ο Κλέιτον θα ξεκινήσει σε θέση επιτελικού μέσου, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Λέτο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.