Σίμαν: «Aπαντήσεις ο Πίκφορντ, δεν περίμενα τον Σάουθγκεϊτ»

Ο Ντέιβιντ Σίμαν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον τερματοφύλακα της Αγγλίας Τζόρνταν Πίκφορντ, ενώ ομολογεί ότι δεν περίμενε την επιτυχία του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο Ντέιβιντ Σίμαν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον τερματοφύλακα της Αγγλίας Τζόρνταν Πίκφορντ, ενώ ομολογεί ότι δεν περίμενε την επιτυχία του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ, που είχε 75 συμμετοχές με τα «λιοντάρια» και υπερασπίστηκε την εστία τους σε τελικές φάσεις Μουντιάλ και Euro, τόνισε για τον τερματοφύλακα της Έβερτον:

«Δεν έχει καθόλου έλλειψη αυτοπεποίθησης. Τον βλέπουμε να κάνει μεγάλες επεμβάσεις και να τις πανηγυρίζει. Γιατί όχι; Τα καταφέρνει στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική σκηνή στον κόσμο, έχοντας δεχτεί αρκετή κριτική. Σίγουρα απολαμβάνει το γεγονός ότι απαντά στους επικριτές του και τους λέει ότι είναι ο Τζόρνταν Πίκφορντ και θα τα καταφέρει με τον τρόπο του. Δέχτηκε κριτική για το γκολ που δέχτηκε με το Βέλγιο και ίσως ήταν λίγο άδικο. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να επέμβει κάπως διαφορετικά, αλλά έχει δώσει τις σωστές απαντήσεις».

Ο Σίμαν, ήταν συμπαίκτης του νυν ομοσπονδιακού Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην Εθνική και τονίζει ότι δεν περίμενε ότι θα ήταν αυτός που θα την οδηγούσε στον τρίτο ημιτελικό της ιστορίας της σε Μουντιάλ:

«Δεν το περίμενα. Το Euro ’96 ήταν μία καλή περίοδος για να είσαι παίκτης της Αγγλίας, αλλά ποτέ δεν θα σκεφτόμουν ότι ο Γκάρεθ θα έκανε αυτά που κάνει τώρα. Σίγουρα ήταν καλός στην τακτική, τα συστήματα και όλα αυτά, αλλά από αυτό μέχρι εδώ το ταξίδι είναι μεγάλο. Πέρασε από συλλόγους και την Εθνικη΄Ελπίδων και ο τρόπος που παρουσιάζεται αλλά και η δουλειά που κάνει τώρα με κάνουν εξαιρετικά υπερήφανο. Έβλεπες παίκτες όπως ο Τόνι Άνταμς, ο Πολ Ινς, ακόμα και ο Άλαν Σίρερ και θα ήταν στην κορυφή της λίστας σου για να γίνουν επιτυχημένοι προπονητές, όχι όμως ο Γκάρεθ. Αυτό δείχνει ότι υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να γίνεις προπονητής και ο Γκάρεθ σίγουρα έχει τον δικό του ξεχωριστό τρόπο».

Για τον ημιτελικό με την Κροατία τέλος, ο Σίμαν τόνισε:

«Θα είναι δύσκολο, θα είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία ως τώρα.  Όμως αν δεις τις δύο ομάδες, για μένα η Αγγλία έχει περισσότερα όπλα από την Κροατία. Έχουν πολύ καλό κέντρο και έναν μεγάλο επιθετικό, αλλά εμείς έχουμε μεγάλους παίκτες σε όλες τις γραμμές, οπότε για μένα θα είμαστε στον τελικό και νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουμε το Βέλγιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.