Χωρίς πλέι οφ το πρωτάθλημα

Δεν θα περιλαμβάνει αγώνες πλέι οφ το φετινό πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας.

Δεν θα περιλαμβάνει αγώνες πλέι οφ το φετινό πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας. Το περσινό σύστημα διεξαγωγής θα εφαρμοζόταν και στην τρέχουσα σεζόν, όμως η διαφοροποίηση του αγωνιστικού προγράμματος, λόγω των γνωστών οικονομικών δυσκολιών, οδήγησε την ομοσπονδία σε μία ακόμα σημαντική αλλαγή. Η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. λοιπόν, μετά από την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου, αποφάσισε τη διαμόρφωση των αγωνιστικών της Α1 γι’ αυτή τη σεζόν χωρίς τα πλέι οφ της πρώτης 4άδας. Οι πρωταθλήτριες ομάδες σε άνδρες και γυναίκες δηλαδή, θα προκύψουν από τους αγώνες των δύο γύρων.

Η Τεχνική Επιτροπή ανακοίνωσε τα επόμενα αγωνιστικά Σαββατοκύριακα στην κορυφαία κατηγορία, αλλά χρειάζεται να τονίσουμε ότι μέχρις ότου ανακινώσει η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ολόκληρο το καλεντάρι για το 2012 καμία ημερομηνία δεν μπορεί να θεωρηθεί οριστική. Υπενθυμίζουμε ότι εξαιτίας της έλλειψης χρημάτων η ομοσπονδία έχει γνωστοποιήσει το αγωνιστικό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του χρόνου και για το νέο έτος θα το διαμορφώσει ανάλογα με τα οικονομικά δεδομένα, που θα προκύψουν εφόσον πάρει χρήματα από την υπόλοιπη επιχορήγηση του 2011.
 
Οι επόμενες αγωνιστικές της Α1 είναι οι ακόλουθες:
17-18/12/2011 Άνδρες-γυναίκες
07-08/01/2012 Άνδρες
04-05/02/2012 Άνδρες-γυναίκες
18-19/02/2012 Άνδρες-γυναίκες
17-18/03/2012 Άνδρες-γυναίκες
 
ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Τη διεξαγωγή δύο σχολών διαιτησίας μέσα στον τελευταίο μήνα του χρόνου προκήρυξε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε συνεργασία με την Τοπική της Επιτροπή στη Βόρεια Ελλάδα. Η πρώτη προγραμματίστηκε για το διάστημα 3 με 6 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και η δεύτερη για τις 16 με 18 του ίδιου μήνα στην Καβάλα.
Η σχολή διαιτησίας της Θεσσαλονίκης θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ. και αυτή της Καβάλας στο 2ο Γυμνάσιο της πόλης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση στα γραφεία της Τοπικής Επιτροπής Β. Ελλάδας (Εγνατίας 154 εντός ΔΕΘ – Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 237108) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου για την πρώτη και μέχρι τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου για τη δεύτερη. Το παράβολο συμμετοχής είναι 15 ευρώ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και στις δύο σχολές τον κανονισμό παιδιάς, τις οδηγίες διεύθυνσης αγώνα, τον κανονισμό διεθνών διοργανώσεων, τον κανονισμό διαιτησίας, την πρακτική εξέταση και τις γραπτές εξετάσεις.
Οι επιτυχόντες στις εξετάσεις θα ανακηρυχθούν επίσημοι διαιτητές και θα ενταχθούν στην κατηγορία των Δόκιμων όπως ορίζει ο εσωτερικός κανονισμός.
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους, όπως και οι αιτήσεις υποψηφιότητας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (www.httf.gr).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.