Πρίφτης: «Δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι για εμάς»

01/11/2016 • 16:18
Πρίφτης
  • shares
Υπομονή, αποτελεσματικότητα στην επίθεση και έλεγχος του ρυθμού είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Άρης στο Ισραήλ απέναντι στη Ναχαρίγια σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος ξεκαθάρισε πως για την ομάδα του δεν υπάρχει αδιάφορο ματς.

«Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα στο Ισραήλ απέναντι στην Nahariya. Πρόκειται για μία καλή και επικίνδυνη ομάδα, η οποία μπορεί να μετρά δύο ήττες στο BCL, αλλά για τρεις περιόδους πάλεψε στα ίσια μέχρι την 4η περίοδο τους αγώνες με Banvit και Nymburk», δήλωσε ο κόουτς του Άρη και συνέχισε:  

«Για μας είναι μία σημαντική αναμέτρηση, αφού δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι στην πρώτη φάση, τόσο αναφορικά με την πρόκριση, όσο και με το πλασάρισμα στη βαθμολογία. Στον αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών δείξαμε σημάδια βελτίωσης, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Στόχος μας στο Ισραήλ είναι να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να περιορίσουμε το transition παιχνίδι και το inside game του αντιπάλου και να δείξουμε την ίδια υπομονή και αποτελεσματικότητα στο επιθετικό κομμάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας...