«Να ανταμείψουμε τον κόσμο με καλές εμφανίσεις»

Να ανταμείψουν την αγάπη που δείχνει ο κόσμος της ΑΕΚ προς την ομάδα με καλές εμφανίσεις μέσα στο γήπεδο ήταν οι υποσχέσεις των Λεονάρντο και Δημήτρη Σιαλμά κατά την επίσκεψη τους σε μπουτίκ της ομάδας.

Να ανταμείψουν την αγάπη που δείχνει ο κόσμος της ΑΕΚ προς την ομάδα με καλές εμφανίσεις μέσα στο γήπεδο ήταν οι υποσχέσεις των Λεονάρντο και Δημήτρη Σιαλμά κατά την επίσκεψη τους σε  μπουτίκ της ομάδας.  Οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» αναφέρθηκαν στη στήριξη του κόσμου, στις διοικητικές εξελίξεις στην  ομάδα ενώ δεν θέλησαν να σχολιάσουν το οικονομικό κομμάτι. 
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λεονάρντο: 

«Δεν θέλω να μιλήσω για τα οικονομικά. Δουλειά μας είναι να παίζουμε μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω και εύχομαι να βρεθεί κάποιος γρήγορα να αναλάβει την ΑΕΚ για να δώσει λύση στα πολλά προβλήματα που έχουμε. Ο κόσμος μας στηρίζει. Το έδειξε και σήμερα εδώ. Έφυγε από τα σπίτια του για να έρθει εδώ. Δείχνει την αγάπη του και μας στηρίζει. Από την πλευρά μας, κάνουμε ότι μπορούμε. Είχαμε 15 μέρες να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής. Να δουλέψουμε τις αδυναμίες που έχει δει, με σκοπό να παρουσιαστούμε καλύτεροι το Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σιαλμάς ανέφερε:

«Έχουμε προβλήματα, αλλά απ’ όσο ξέρω είναι σε όλες τις ομάδες το ίδιο πρόβλημα. Το θέμα είναι να έχουμε υγεία και να είμαστε δυνατοί και να προσπαθούμε μέσα στο γήπεδο. Ο κόσμος μας στηρίζει, μας αγαπά και είναι δίπλα μας. Ελπίζω να ανταποδώσουμε την αγάπη του. Είχαμε δύο εβδομάδες δουλειάς. Εχουμε νέο προπονητή μας αναγκάζει να βρούμε χρόνο για να δουλέψουμε αυτά που θέλει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.