Μελισσανίδης: “Χιμένεθ ναι μεν, αλλά…”

Ανοικτό το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στην ΑΕΚ τη νέα σεζόν ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος τόνισε πως υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 10 Ιουνίου. Στήριξε Λυμπερόπουλο, παραδέχθηκε τα λάθη του.

Ανοικτό το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στην ΑΕΚ τη νέα σεζόν ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος τόνισε πως υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 10 Ιουνίου. Στήριξε Λυμπερόπουλο, παραδέχθηκε τα λάθη του. 

Για τον Μανόλο Χιμένεθ:
“Με τον κύριο Χιμένεθ μιλήσαμε για την χρονιά που πέρασε. Είπαμε αυτά που έπρεπε να πούμε. Έχουμε περιθώριο ακόμα. Συζητάμε μαζί του. Ο χρόνος θα δείξει…”. 

Για το τι σας κάνει επιφυλακτικό και δεν λέτε το ντε-φάκτο ναι για Χιμένεθ;
“Δεν είπα ότι είναι μετέωρος. Άλλωστε για να είμαι ξεκάθαρος η απάντησή μας προς τον Χιμένεθ είναι μέχρι τις 10 Ιουνίου. Κάναμε τον απολογισμό μας, μιλήσαμε, κάναμε το πλάνο και μένουμε εκεί. Από εκεί και έπειτα το κλαμπ θα αποφασίσει. 

Δεν είπα ότι ψάχνουμε για προπονητή. Κάνουμε συζητήσεις, μιλάμε, αλλά δεν μπορώ να εξωτερικεύω πως σκέφτεται το κλαμπ. Ούτε θα δώσω αναφορά. Όταν είναι κάτι να πούμε θα το πούμε. 

Για τον Νίκο Λυμπερόπουλο και γενικά τις μεταγραφές:
“Θα κάνουμε προσπάθεια για μεταγραφές. Θα γίνουν μεταγραφές, όπως κάθε χρόνο. Για τον Νίκο Λυμπερόπουλο έχω να πω ότι θα συνεχίσει να είναι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. Κι αυτος κρίνεται. Θα δούμε. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Θέλω ν επενδύσω πάνω στον Λυμπερόπουλο.

Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά του, είναι τίμιος, έντιμος και έχω καλή επαφή μαζί του. Μπορεί να μην έχει εμπειρία μεγάλη αλλά προσπαθεί κι αυτό με ικανοποιεί. Αν κάποιοιαπό εσάς που δεν σας αρέσει ο Λυμπερόπουλος παίζεται μανατζερικά παιχνίδια, το ξέρουμε. Κάποιοι έχετε διαφορές με τον Λυμπερόπουλο για τον άλφα ή βήτα λόγο και γράφονται διάφορα.

Κάποιοι κάθε μέρα σχολιάζουν τον Λυμπερόπουλο. Δεν είναι τέλειος, προσπαθεί όμως και εμένα μου αρκεί. Και ο Μηνάς και ο Γιάννης και κάνουμε ότι είναι δυνατόν για το καλύτερο. Οι μεταγραφές μπορεί να βγουν και μπορεί και όχι. Θέλω να δούμε καλή μπάλα. Αυτό προσπαθούμε, αυτό θα παλέψουμε. Δεν ξέρω αν το καταφέρουμε. Θα το προσπαθήσουμε”.

Για την φετινή χρονιά:
“Γίνανε λάθη τα οποία τα είπα πρώτος. Είμαστε απογοητευμένοι από τη χρονιά που πέρασε. Την ευθύνη την έχω εγώ. Πιστεύω ότι θα υπάρχει η αντίδραση. Αλλά δεν πρέπει να απαξιώνουμε όσα έχουμε πετύχει από το 2013 μέχρι σήμερα. Ειλικρινά εγώ δεν θα φτάσω ποτέ να υποθηκεύσω το μέλλον της ΑΕΚ με τα λάθη που έγιναν.

Θα στηριχτώ στο financial fair play, θέλω το κλαμπ να χρηματοδοτείται από τα δικά του έσοδα. Δεν κάνω πίσω ούτε γραμμάριο σε αυτό. Θα διορθώσουμε τα λάθη μας θα προχωρήσουμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Αγωνιζόμαστε και προσπαθούμε, σημασία έχει ότι καταφέραμε αρκετά πράγματα μπορεί να μην έχουμε το τέλειο όμως πετύχαμε αρκετά πράγματα και το κυριότερο δεν βγαίνει πρωταθλητής το Νοέμβριο πλέον.

Στόχος μου είναι να κρατάω την ΑΕΚκαθαρή και να φτιάξω το γήπεδο. Αυτή είναι η επιθυμία μου, αυτός είναι ο στόχος και δεν καταλαβαίνω τίποτα!”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.