Σε αναζήτηση προπονητή η ΑΕΚ

Αντίστροφα μετράει ο Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ, η οποία φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση προπονητή, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αντίστροφα μετράει ο Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ, η οποία φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση προπονητή, για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο μισό του εφετινού πρωταθλήματος. Η τρίτη παρουσία του Ισπανού τεχνικού στους “κιτρινόμαυρους” αναμένεται να ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες και όπως όλα δείχνουν, ο αντικαταστάτης του θα προέρχεται από την Ιβηρική χερσόνησο. 

Ήδη, οι ιθύνοντες των “κιτρινόμαυρων” μελετούν διάφορες περιπτώσεις προπονητών από την ισπανική και πορτογαλική αγορά. Στόχος της διοίκησης είναι να τελειώσει άμεσα το θέμα του νέου προπονητή και να μπει στην τελική ευθεία ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Μέχρι να τελειώσει το θέμα του νέου τεχνικού, τα μετεγγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ “παγώνουν” με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να έχει έτοιμη λίστα με ονόματα παικτών, που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την Ένωση τη νέα σεζόν. Οι κινήσεις της ΑΕΚ στο μετεγγραφικό παζάρι θα ξεκινήσουν μετά την αξιολόγηση του ρόστερ από τον νέο τεχνικό της ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.