Προχωράει για τον Σκρτελ ο Ολυμπιακός

Ο Μάρτιν Σκρτελ φέρεται να είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού, μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Μάρτιν Σκρτελ φέρεται να είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού, μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες προσφέρουν στον 34χρονο κεντρικό αμυντικό διετές συμβόλαιο συνεργασίας και φέρονται να βρίσκονται κοντά στην απόκτησή του. Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και των Ρέιντζερς, καθώς επίσης και ορισμένων αγγλικών ομάδων. Ο τουρκικός Τύπος τονίζει πως ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποχωρεί από τη Φενέρμπαχτσε.

Παράλληλα, δεν επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος αποχωρεί από την Αλ Αχλί. Οι ιθύνοντες των “ερυθρολεύκων” ετοιμάζονται τις προσεχείς ημέρες να κλείσουν τις μετεγγραφές των Σεμέντο και Μπρούνο, με τους οποίους οι επαφές έχουν ολοκληρωθεί. Επίσης, το όνομα του Ματέο Γκαρσία παραμένει στη μετεγγραφική λίστα του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια για την απόκτησή του από τη Λας Πάλμας, αν διαπιστωθεί πως υπάρχει σημείο επαφής με την ισπανική ομάδα, στον οικονομικό τομέα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.