The Division 2: Δεν θα αλλάξει το επίπεδο δυσκολίας του raid

"Γνωρίζουμε πως το raid είναι δυσκολότερο στις κονσόλες, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι εδώ που...

“Γνωρίζουμε πως το raid είναι δυσκολότερο στις κονσόλες, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι εδώ που βρισκόμαστε.”

Ενώ η δυσκολία του Dark Hours raid στο The Division 2 είναι το μήλο της έριδος, ειδικά για τους παίκτες στις κονσόλες, η Massive Entertainment δεν έχει κάποιο πλάνο για ρύθμιση της δυσκολίας.

Σύμφωνα με το VG247, το raid του Dark Hours κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα και πήρε πέντε ώρες στους πρώτους παίκτες που το ολοκλήρωσαν. Ωστόσο, οι παίκτες των κονσολών δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν το raid έως και την τρίτη μέρα που ήταν διαθέσιμο.

Μέχρι στιγμής, πάνω από 7.000 παίκτες σε PC έχουν ολοκληρώσει το raid, έναντι 200 παικτών σε PlayStation 4 και Xbox One. Αυτό έχει αποτέλεσμα κάποιοι από τους fans να διαμαρτύρονται και να ζητούν αλλαγές στο επίπεδο δυσκολίας. Η Ubisoft σχολίασε το γεγονός λέγοντας ότι “δεν είναι απίθανο να γίνουν μερικές προσαρμογές στο μέλλον”.

Δυστυχώς όμως, για αυτούς που ζητούσαν αλλαγές, η Massive Entertainment είπε πως δεν υπάρχουν σχέδια προσαρμογής της πρόκλησης. Κατά τη διάρκεια του State of the Game stream για το The Division 2, ο community developer Chris Gansler είπε πως αν και η Massive ακούει πάντα το feedback και είναι έτοιμη για αλλαγές, σε αυτή τη περίπτωση όμως μένει αμετάκλητη.

“Ακούσαμε φήμες πως θα αλλάξουμε το επίπεδο δυσκολίας του raid… δεν υπάρχουν προς το παρόν σχέδια για να το αλλάξουμε,” δήλωσε ο Gansler. “Γνωρίζουμε πως το raid είναι δυσκολότερο στις κονσόλες, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι εδώ που βρισκόμαστε.”

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά την ανακοίνωση πως το The Division 2 δεν θα περιλαμβάνει matchmaking για το raid, παρά τα λεγόμενα της Ubisoft περί matchmaking για όλες τις δραστηριότητες του παιχνιδιού.


Ο Mike είναι το “μαντρόσκυλο” του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.