Χουλτ: «Είχα χάσει την αγάπη για το ποδόσφαιρο» (video)

Ο Νίκλας Χουλτ χαρακτήρισε στην κάμερα του Νοvasports ιδιαίτερο το ντέρμπι με την πρώην ομάδα του.

Ο Νίκλας Χουλτ χαρακτήρισε στην κάμερα του Νοvasports ιδιαίτερο το ντέρμπι με την πρώην ομάδα του.

Αναλυτικά τι είπε στους Μανώλη Βογιατζάκη και Άγγελο Στυλιάδη ο Σουηδός μπακ για την θητεία του στους «πράσινους», το ντέρμπι, τον ανταγωνισμό με τον Λόπες, την μάχη του τίτλου και την συμπαράσταση του κόσμου.

Για την διακοπή:
«Μας επηρέασε λίγο, όχι τόσο πολύ γιατί υπήρχε και η προγραμματισμένη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Χάσαμε ένα παιχνίδι μόνο ουσιαστικά, κάποιες ομάδες έπαιξαν φιλικά, οπότε επηρέασε λίγο».

Για το γεγονός ότι θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό:
«Θα είναι λίγο ιδιαίτερο το συναίσθημα να παίζω απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Για το τι λέει στους συμπαίκτες του για τον Παναθηναϊκό:
«Ήρθα χθες από την Σουηδία και δεν μιλήσαμε τόσο πολύ. Θα τους πω ότι ο Παναθηναϊκός παρά τις αλλαγές είναι ακόμα μία μεγάλη και δυνατή ομάδα. Έχει νέους και ταλαντούχους παίκτες, ιδιαίτερα οι Έλληνες είναι πολύ καλοί και θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν περιμένει αντίδραση από τον Παναθηναϊκό:
«Προσπαθούν πολύ στα τελευταία παιχνίδια. Έχουν φτάσει σε υψηλότερο επίπεδο απ’ ότι στο ξεκίνημα της περιόδου με τα τόσα προβλήματα. Παίζουν περισσότερο ως ομάδα και θα είναι ένα ντέρμπι, άρα ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το πώς αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό με τον Λόπες:
«Είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι ιδανικό για μας να δίνουμε μάχη στην προπόνηση, γιατί πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Στον Παναθηναϊκό ίσως δεν είχαμε δύο παίκτες σε κάθε θέση και 6-7 παίκτες ήξεραν πάντα ότι θα έπαιζαν. Εδώ είναι καλυτερο για τους παίκτες, γιατί πρέπει να είναι στην καλύτερη κατάσταση όλη την εβδομάδα και έτσι βελτιωνόμαστε».

Για το αν έχει δεθεί με την ΑΕΚ και την θητεία του στον Παναθηναϊκό:
«Πέρασα καλά 1.5 χρόνο στον Παναθηναϊκό, έπαιζα συνεχώς και κέρδισα θέση στην Εθνική. Όμως με όλα τα προβλήματα το τελευταίο εξάμηνο ήταν δύσκολο να επικεντρωθώ στο ποδόσφαιρο και έχασα λίγο την αγάπη για το άθλημα. Χρειαζόμουν να πάω κάπου για να συγκεντρωθώ αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο και να γίνω καλύτερος παίκτης».

Για το αν το ντέρμπι είναι τελικός για την ΑΕΚ:
«Εδώ και πέντε μήνες λέμε ότι κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας, έτσι σκεφτόμαστε. Παίζουμε τελικό μετά από τελικό, συνεχίζουμε έτσι και γι’ αυτό έχουμε καλή νοοτροπία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι συνεχώς και την τελευταία αγωνιστική θα έχουμε τον μεγάλο τελικό».

Για τον κόσμο:
«Οι οπαδοί είναι ο 12ος παίκτης μας και είναι πολύ σημαντικό για μας σε αυτά τα τελευταία πέντε παιχνίδια να έχουμε την στήριξή τους και να μας δώσουν την παραπάνω ενέργεια που χρειαζόμαστε».

Για το κλειδί του αγώνα με τον Παναθηναϊκό:
«Πρέπει να είμαστε επιθετικοί στο πρεσάρισμα, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο Παναθηναϊκός ξέρουμε ότι θέλει να έχει την μπάλα και αν δεν την έχει θα την έχουμε εμείς, οπότε αυτό είναι το κλειδί, να έχουμε την κατοχή της μπάλας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.