Προβάδισμα με ανατροπή!

Τη νίκη με ανατροπή πανηγύρισε η Μπάγερν Μονάχου στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν απέναντι στην Σεβίλλη επικρατώντας με 2-1 στον πρώτο προημιτελικό για το Τσάμπιονς Λιγκ! Οι «βαυαροί» έχουν τον πρώτο λόγο με αυτή τη νίκη για τον επαναληπτικό στις 11 Απριλίου!

Τη νίκη με ανατροπή πανηγύρισε η Μπάγερν Μονάχου στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν απέναντι στην Σεβίλλη επικρατώντας με 2-1 στον πρώτο προημιτελικό για το Τσάμπιονς Λιγκ! Οι «βαυαροί» έχουν τον πρώτο λόγο με αυτή τη νίκη για τον επαναληπτικό στις 11 Απριλίου!
Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την Σεβίλλη από γερμανική ομάδα, καθώς σε 11 ματς μετρούσε 7 νίκες και 4 ισοπαλίες. Η Μπάγερν μετά από 5 συνεχόμενες ήττες σε ισπανικό έδαφος, «έσπασε» την κατάρα πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη!

Ο Σαράμπια έβαλε μπροστά τη Σεβίλλη στο σκορ στο  32 και στο 37 η Μπάγερν ισοφάρισε με αυτογκόλ του Χεσούς Νάβας. Ο Αλκάνταρα στο 68 έγραψε το τελικό 2-1. 

Στον πρώτο προημιτελικό που γίνεται στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν από το 1958, η Σεβίλλη ήξερε πως ο βαθμός δυσκολίας απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου ήταν μεγάλος, ωστόσο η ομάδα του Βιτσέντζο Μοντέλα παρουσιάστηκε πολύ καλή. 

Οι βαυαροί απείλησαν στο δεύτερο λεπτό με κεφαλιά του Χούμελς και σουτ του Μίλερ στο δέκατο λεπτό. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Σεβίλλη ανέβασε την απόδοσή της και έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Σαράμπια! Ο Εσκουδέρο έκανε τη σέντρα ο Κορέα έστρωσε στον Σαράμπια που αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Ούλραϊχ.

Στο 26 ο Αλκάνταρα τέσταρε τα αντανακλαστικά του Σόρια που μάζεψε σταθερά τη μπάλα και πέντε λεπτά αργότερα ο Σαράμπια με δυνατό σουτ απείλησε τον Ούλραϊχ. Ένα  λεπτό αργότερα ο Εσκουντέρο έκανε τη σέντρα ο Σαράμπια κατέβασε με το στήθος μπροστά στον Μπερνάτ και εκτέλεσε τον γερμανό τερματοφύλακα για το 1-0! Αυτό ήταν και το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ενώ όλα έδειχναν πως η Σεβίλλη μετά το γκολ θα απειλούσε και πάλι, η Μπάγερν ισοφάρισε! Ο Ριμπερί έκανε τη σέντρα η μπάλα βρήκε στον Χέσους Νάβας  και κατέληξε στα δίχτυα της Ισπανικής ομάδας για το 1-1. Η Σεβίλλη δεν είχε δεχτεί γκολ εντός έδρας από Γερμανική ομάδα από το 2011. Τότε ήταν το Αννόβερο που είχε σκοράρει αλλά για το Γιουρόπα Λιγκ.  
Στο πρώτο  ημίχρονο ο ρυθμός ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν καλός. 
Η Σεβίλλη έβγαινε  εξαιρετικά στην κόντρα ενώ και πήρε κεφάλι  στο σκορ στο 32 ωστόσο στάθηκε άτυχη στο 37 όταν ο Χέσου Νάβας στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του παρά την προσπάθεια του Σόρια.  

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και οι γηπεδούχοι λίγο έλλειψε να δημιουργήσουν μεγάλη απειλή στην εστία του Ούλραϊχ.  Ο Κορέα θέλησε να βρει τον Βάσκεθ, όμως λίγο πριν η μπάλα φτάσει σε αυτόν, ο Χάβι Μαρτίνεθ έκανε σπουδαίο τάκλιν και απομάκρυνε τον κίνδυνο για την εστία της ομάδας του. 

Ο Χάμες Ροντρίγκες έκανε το σουτ στο 55 με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. 
Οι «Βαυαροί» πίεσαν ακόμη περισσότερο. Στο 66 ο Μίλερ έβγαλε την ομάδα του μπροστά στην δεξιά πλευρά, έκανε τη σέντρα για τον Χάβι Μαρτίνεθ που πλάσαρε και ανάγκασε τον Σόρια να κάνει την επέμβαση του αγώνα!

Δύο λεπτά αργότερα η πίεση της Μπάγερν απέδωσε καρπούς. Ο Ριμπερί έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Τιάγκο Αλκάνταρα με κεφαλιά έκανε το 1-2 με τον τρίτο φετινό του γκολ!
Στο 79 το σουτ του Νζοζνί πέρασε δίπλα από το δοκάρι του γερμανού τερματοφύλακα και στο 81 ο Ραμίρεζ που είχε περάσει ως αλλαγή έπιασε ωραίο δυνατό σουτ αναγκάζοντας τον Ούλραϊχ να πετάξει με δυσκολία τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 82 ο Νζονζί μετά από φάση διαρκείας σούταρε άουτ όπως και ο Λεβαντόφσκι ένα λεπτό αργότερα. 

Τελευταία καλή ευκαιρία στο ματς στο 89` με τον Βάσκεθ να απειλεί τον Ούλραϊχ. 
Στις 11 Απριλίου θα προσπαθήσει η Σεβίλλη να ψάξει για την πρόκριση στην έδρα της Μπάγερν. 

ΣΕΒΙΛΛΗ(Βιντσέντσο Μοντέλα)Σόρια, Κγερ, Λένγκλετ, Μπεν Γιεντέρ(80 Μουριέλ), Πιζάρο,  Νζονζί, Χεσούς Νάβας, Σαράμπια, Εσκουδέρο, Κορέα(78 Ραμίρες) Βάσκεζ.

ΜΠΑΓΕΡΝ(Γιουπ Χάινκες) Ούλραϊχ, Χούμελς, Τιάγκο, Ριμπερί(79` Ρόμπεν), Μαρτίνες, Λεβαντόφσκι, Μπερνάτ(46 Ραφίνια), Μπόατενγκ, Βιδάλ(36 Ροντρίγκες), Μίλερ, Κίμιχ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.