Προύσαλης: “Θέλουμε και το Πρωτάθλημα”

Το Κύπελλο άνοιξε την όρεξη στους παίκτες του Ηρακλή, οι οποίοι θέλουν στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουν και το πρωτάθλημα, όπως τόνισε ο Κώστας Προύσαλης.

Αποστολη Σύρος, Παντελής Λώλης
Το Κύπελλο άνοιξε την όρεξη στους παίκτες του Ηρακλή, οι οποίοι θέλουν στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουν και το πρωτάθλημα, όπως τόνισε ο Κώστας Προύσαλης.

«Από την πρώτη ημέρα που ήρθαμε στη Σύρο, μοναδικός μας σκοπός ήταν η κατάκτηση. Γυάλιζε το μάτι μας αλλά δεν σταματάμε εδώ, θέλουμε να κατακτήσουμε και την Κούπα του πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα όμως, θέλουμε να το κατακτήσουμε μπροστά στον κόσμο μας, μας έλειψε ο κόσμος μας εδώ στη Σύρο. Του αφιερώνω το Κύπελλο και πάμε για το πρωτάθλημα».

Ο Σωτήρης Δρίκος από τη μεριά του τόνισε:  «Ο Ηρακλής επέλεξε να στηριχθεί σε έναν αθλητή 41 ετών, που είναι παράδειγμα προς μίμηση. Επέλεξε να συνεχίσει με τον Μποζίδη όταν ο Προύσαλης τραυματίστηκε, να αποκτήσει το βασικό επιθετικό ατού του Ολυμπιακού, τον οποίο στερήθηκε για 4 μήνες κι αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να φτιάξει δύο και τρεις λόγω των περιστάσεων ομάδες. Επίσης εμπιστεύθηκε τον Χριστοφιδέλη όταν δεν το έκανε κανείς άλλος.

Πολλά απ’ αυτά φαίνονται αγγελικά πλασμένα, αλλά δεν είναι. Το ότι φτάσαμε εδώ οφείλεται στην προσπάθεια των αθλητών εντός και εκτός γηπέδου. Το Κύπελλο είναι μια χαρά, αλλά μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι το γεγονός ότι δουλεύω σε μια ομάδα σαν τον Ηρακλή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.