Έρχεται για τις υπογραφές ο Ζουκουλίνι

Το βράδυ της Κυριακής αναμένεται στην Αθήνα ο Μπρούνο Ζουκουλίνι, προκειμένου να περάσει τη Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ.

Το βράδυ της Κυριακής αναμένεται στην Αθήνα ο Μπρούνο Ζουκουλίνι, προκειμένου να περάσει τη Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Αργεντινού μέσου με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν και εντός της επόμενης εβδομάδας, ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα τεθεί στη διάθεση του Γκουστάβο Πογιέτ. Ο 23χρονος μέσος είναι προσωπική επιλογή του Ουρουγουανού τεχνικού, ο οποίος φέρεται να τον είχε εντάξει στη μετεγγραφική του λίστα από την εποχή που βρίσκονταν στην Αγγλία. Ο Ζουκουλίνι θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή των «κίτρινων» και φέρεται να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έτσι ώστε να μπει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης.

Από εκεί και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» εντείνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση ενός επιθετικού, με το όνομα του Τόμας Πέκχαρτ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, αλλά να μην είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζουν οι «κιτρινόμαυροι». Δημοσιεύματα θέλουν την Ένωση να εξετάζει και άλλες περιπτώσεις επιθετικών πέρα από τον Τσέχο, τον οποίο φέρεται να διεκδικεί και η Χαλ. 

Τέλος, η διοίκηση της ΑΕΚ θα κάνει μια ακόμα προσπάθεια για την απόκτηση του Ισνάλντο από τη Νιούελς Ολντ Μπόις. Η υπόθεση του 22χρονου μεσοεπιθετικού είχε πάρει τις τελευταίες ώρες αρνητική τροπή, όμως οι «κιτρινόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν και να εξαντλήσουν τα περιθώρια που έχουν για την απόκτησή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.