Μπόγιοβιτς: «Ήρθα σε μεγάλη ομάδα»

Ευχαριστημένος με την μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Μίλος Μπόγιοβιτς.

Ευχαριστημένος με την μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Μίλος Μπόγιοβιτς. Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του «Δικέφαλου» του Βορρά τόνισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα, για την οποία δήλωσε πως είναι ενημερωμένος. Ο Μπόγιοβιτς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη: “Θα πετάξω στις 13:30 και στις 3 το μεσημέρι θα είμαι Θεσσαλονίκη”.

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: “Έρχομαι στον ΠΑΟΚ για να δώσω ότι καλύτερο έχω και στον ενάμιση μήνα που απομένει να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Διάλεξα τον ΠΑΟΚγιατί είναι μια μεγάλη ομάδα με παράδοση και ιστορία σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

Για το αν μπορεί να έχει ανάλογη παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα όπως και στη Σερβική Λίγκα: “Πρόκειται για δύο διαφορετικά πρωταθλήματα. Το σέρβικο πρωτάθλημα δεν είναι τόσο δυνατό και ανταγωνιστό όσο είναι το ελληνικό”.

Για το τι γνωρίζει για το ελληνικό πρωτάθλημα: “Ξέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό. Ξέρω ότι στην Ελλάδα έχει δύο μεγάλες ομάδες τον Ολυμπιακό και Παναθηναικό που έχουν διακρίσεις σε Ευρωπαικό επίπεδο”.

Για τη συνεργασία με τρεις συμπατριώτες τον Πρέλεβιτς , τον Ντούβνιακ και τον Άλεξιτς: “Είναι πολύ σημαντικό που ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι ο Μπάνε Πρέλεβιτς και που θα βρω δύο επίσης συμπατριώτες μου τον Ντούβνιακ και τον Άλεξιτς”.

Για το αν υπάρχει η προοπτική ανανέωσης: “Η συμφωνία είναι μέχρι και το τέλος της περιόδου. Από εκεί και πέρα θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.