Δύο εισιτήρια για Λιόν

Οι ρεβάνς των ημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ διεξάγονται την Πέμπτη, με τέσσερις ομάδες να «σημαδεύουν» τον τελικό της Λιόν.

Οι ρεβάνς των ημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ διεξάγονται την Πέμπτη, με τέσσερις ομάδες να «σημαδεύουν» τον τελικό της Λιόν.

Στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Άρσεναλ και θελει να υπερασπιστεί το 1-1 του Emirates για να βρεθεί σε άλλον έναν ευρωπαϊκό τελικό. Τους «ροχιμπλάνκος» θα καθοδηγήσει από τον πάγκο ο βοηθός του Ντιέγο Σιμεόνε Μόνο Μπούργος, λόγω της τιμωρίας του τεχνικού των Μαδριλένων για τις αντιδράσεις του στο πρώτο παιχνίδι. Ο Αρσέν Βενγκέρ, θέλει να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο σε μία από τις τελευταίες του εμφανίσεις στον πάγκο της Άρσεναλ και έχει μαζί του στην Ισπανία και τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο ματς πρωταθλήματος με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αντίθετα, ελληνική παρουσία δεν θα υπάρξει στον έτερο ημιτελικό, καθώς ο Κώστας Μήτρογλου δεν θα δώσει το παρών στην ρεβάνς ανάμεσα σε Ζάλτσμπουργκ και Μαρσέιγ λόγω τραυματισμού.

Η γαλλική ομάδα υπερασπίζεται το υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα, αλλά θα έχει δύσκολο έργο καθώς οι Αυστριακοί είναι 38 σερί αγώνες αήττητοι στην έδρα τους από τον Νοέμβριο του 2016, ενώ στον προηγούμενο γύρο «επέστρεψαν» από ήττα με 4-2 από την Λάτσιο, παίρνοντας την πρόκριση με θρίαμβο (4-1).


Aναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (22.05)

Ατλέτικο Μ. – Άρσεναλ (1-1)
Ζάλτσμπουργκ – Μαρσέιγ (0-2)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.