Με «δεκάρι» τον Ρουβά στο EURO!

Με επίτιμο προσκεκλημένο τον Σάκη Ρουβά, τον οποίο ο Κατσουράνης χαρακτήρισε «δεκάρι» παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της Εθνικής μας ομάδας ενόψει EURO. Δέκα διεθνείς έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

Σε μια λαμπρή εκδήλωση εταιρείας που ντύνει την Εθνική μα ομάδα ολοκληρώθηκαν τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας εν όψει Euro 2012 και άπαντες ελπίζουν να φανεί γούρικη! Το «παρών» στην εκδήλωση που διεξήχθη στον πολυχώρο «Τhe HUB» στα Πετράλωνα έδωσε σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα, ο Φερνάντο Σάντος με τους συνεργάτες του Λεωνίδα Βόκολο και Τάκη Φύσσα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο πρόεδρός του «Γαλανόλευκου Φάρου», κ. Φλέκας, αλλά και ο Σάκης Ρουβάς!

Το σόου ήταν φαντασμαγορικό και με τους Σπυρόπουλο, Μάκο, Βύντρα, Σηφάκη, Νίνη, Κατσουράνη, Καφέ, Λυμπερόπουλο, Μήτρογλου, Καραγκούνη να πρωταγωνιστούν, την παράσταση έκλεψε ο γεννημένος για τέτοια σόου Σάκης Ρουβάς, ο οποίος δεν έκρυψε την χαρά του που βρισκόταν ανάμεσα στους διεθνείς, τονίζοντας πως θα ήταν όνειρο να ήταν συμπαίκτης των ποδοσφαιριστών που βρίσκονταν δίπλα του.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, ενώ οι Πιλάβιος και Καραγκούνης ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη νέα φανέλα αλλά και για την εθνική μας στην προσπάθεια που θα κάνει αρχικά στα γήπεδα της Πολωνίας.

Ρουβάς: «Δεν υπάρχουν όρια»

Από τους δέκα διεθνείς που βρέθηκαν στο Hub στα Πετράλωνα οι πέντε μίλησαν στους εκπροσώπους του τύπου μαζί με τον Σάκη Ρουβά ο οποίος πήρε πρώτος τον λόγο λέγοντας:

«Δεν υπάρχουν όρια για την Εθνική μας. Στοχεύουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Φαντάζεστε να είχαμε βάλει όρια το 2004; Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την εκδήλωση γιατί πάνω απ’ όλα είμαι μεγάλος θαυμαστής της Εθνικής μας ομάδας. Ασφαλώς και θα πάω στο EURO αν και θα προτιμούσα να ήμουν συμπαίκτης με τα παιδιά.»

Κάπου εκεί πετάχτηκε ο Κώστας Κατσουράνης για να δώσει την ατάκα της εκδήλωσης λέγοντας «αφού τα είπαμε, δεκάρι θα είναι ο Ρουβάς».

Λυμπερόπουλος: «Είμαι παντρεμένος με τρία παιδιά»

Με πολύ καλή διάθεση και με κορυφαίο χιούμορ όπως πάντα ο Νίκος Λυμπερόπουλος αφού πρώτα είπε για πολλοστή φορά πως θα είναι ωραίο να τελειώσει την καριέρα του αγωνιζόμενος σε ένα EURO, εν συνεχεία μίλησε για τη φανέλα λέγοντας πως ελπίζει να είναι γούρικη και πως ευελπιστεί η ομάδα να τα πάει καλά στη διοργάνωση. Ρέστα όμως έδωσε όταν ρωτήθηκε επί προσωπικού για την παρουσία του στα γήπεδα της Πολωνίας λέγοντας: «Προσωπικά είμαι πολύ καλά είμαι παντρεμένος με τρία παιδιά και γενικά είμαι καλά» προκαλώντας τα γέλια των συμπαικτών του αλλά και τον παρευρισκόμενων.

Κατσουράνης: «Να είναι γούρικη η φανέλα»

Ο Κώστας Κατσουράνης με τη σειρά του πήρε το λόγο λέγοντας πως: «Όπως πάντα θα πάμε στο EURO για να τα δώσουμε όλα και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατο. Εύχομαι η νέα φανέλα να είναι γούρικη

Καφές: «Μακάρι να είμαι στο EURO»

Τρίτος μίλησε ο Παντελής Καφές λέγοντας πως «είμαι έτοιμος να πάω στο EURO, ελπίζω να μου δοθεί η δυνατότητα να πάω

Σηφάκης και Νίνης: «Θα τη ματώσουμε»

Οι σοβαροί  τραυματισμοί που είχαν κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου αν  μη τι άλλο έδεσαν ακόμα περισσότερο μια μεγάλη φιλία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Σωτήρη Νίνη και τον Μιχάλη Σηφάκη. Οι δυο τους στάθηκαν μπροστά στις κάμερες αγκαλιασμένοι και με ένα στόμα είπαν: «Θα την ματώσουμε τη φανέλα».

Η νέα φανέλα…

Η Εθνική Ομάδα θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας με τη νέα φανέλα που χαρακτηρίζεται από τις λιτές γραμμές και τον εμβληματικό σταυρό της Ελληνικής Σημαίας να αποτυπώνεται ανάγλυφα σε όλο το μήκος του μπροστινού μέρους της. Η εντός έδρας [λευκή] εμφάνιση διατηρεί τα κλασικά χρώματα του λευκού και του μπλε, ενώ για πρώτη φορά η εκτός έδρας [μπλε] εμφάνιση περιλαμβάνει τρία χρώματα: το βαθύ μπλε και το λευκό που πλαισιώνονται από το γαλάζιο. Ένα ακόμη αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό σχεδίασης είναι και η χαραγμένη στο πίσω μέρος της λαιμόκοψης της φανέλας φράση, «UEFA EURO CHAMPIONS 2004» που σηματοδοτεί τη σημαντικότερη έως σήμερα επιτυχία της Εθνικής μας! Το επίσημο ντεμπούτο της Εθνικής Ομάδας με τη νέα εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο, στις 29 Φεβρουαρίου στο φιλικό αγώνα με το Βέλγιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.