Αλεξάντερ: «Ενδιαφερόμαστε ανεξαρτήτως ΠΑΕ»

Ο Μαρκ Αλεξάντερ τόνισε πως το «Athens Alive» θα προχωρήσει ανεξάρτητα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ, μετά τις εξελίξεις με τις επαφές Αλαφούζου-Πιεγκμπονσάντ.

Ο Μαρκ Αλεξάντερ τόνισε πως το «Athens Alive» θα προχωρήσει ανεξάρτητα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ, μετά τις εξελίξεις με τις επαφές Αλαφούζου-Πιεγκμπονσάντ. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως η λύση του «Athens Alive» εξασφαλίζει τον Παναθηναϊκό για δεκαετίες.

Χαρακτηριστικά, ο Αλεξάντερ δήλωσε στην εφημερίδα «Live Sport»: «Το Athens Alive θα παραδώσει χώρους πολυτελείας, γραφεία, πάρκα, χώρους άθλησης, εμπορικά καταστήματα και θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, με τους συνεπακόλουθους φόρους και εισοδήματα. Η κυβέρνηση θέλει τόσο πολύ το πρότζεκτ, όσο οι Έλληνες πολίτες και το κονσόρτσιουμ. Εργαζόμαστε σκληρά με την κυβέρνηση για να υλοποιήσουμε αυτό το όραμα για την Ελλάδα, την Αθήνα και τις αθλητικές ομάδες».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί με τον Παναθηναϊκό. Εμείς ενδιαφερόμαστε ακόμα. Ένα πράγμα είναι βέβαιο: το Athens Alive θα δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο σπίτι για τον σύλλογο και τους οπαδούς, διασφαλίζοντας το μέλλον του για δεκαετίες. Αυτή είναι η αδιαμφισβήτητη αλήθεια, σε όποιον και αν ανήκει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.