Σταδιακή η ανακαίνιση της Λεωφόρου

Ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει κανονικά την ανακαίνιση του «Απόστολος Νικολαΐδης», με την πρώτη φάση των εργασιών, να ξεκινάει μετά το τέλος των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει κανονικά την ανακαίνιση του «Απόστολος Νικολαΐδης», με την πρώτη φάση των εργασιών, να ξεκινάει μετά το τέλος των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» σκοπεύουν να χρηματοδοτήσουν μόνοι τους τα έργα, περιμένοντας παράλληλα να τους δοθούν τα επτά εκατομμύρια ευρώ, που έχει εγκρίνει η Περιφέρεια Αττικής, για τα συγκεκριμένα έργα. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το πλάνο των «πράσινων» θέλει να ξεκινούν τα έργα για την κατασκευή εξέδρας δυο χιλιάδων θεατών, πάνω από τις θύρες 2, 3 και 4. Επίσης, θα δημιουργηθούν και δώδεκα σουίτες. Η δεύτερη φάση του έργου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2017 και θα προβλέπει την κατασκευή άλλης μιας εξέδρας δυο χιλιάδων θεατών, ακριβώς απέναντι. Παράλληλα, θα δημιουργηθούν άλλες 13 σουίτες. Αν τα χρήματα από την Περιφέρεια Αττικής δοθούν στους «πράσινους» νωρίτερα, τότε θα έργα θα επισπευτούν. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να υπάρξει συνέντευξη Τύπου από την πλευρά της διοίκησης, για το συγκεκριμένο θέμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.