Σφαιρόπουλος: «Να βοηθήσουμε τους νέους παίκτες»

Στη συμμετοχή πολλών νέων παικτών στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη τύπου του παιχνιδιού Ολυμπιακού – Προμηθέα Πατρών.

Στη συμμετοχή πολλών νέων παικτών στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη τύπου του παιχνιδιού Ολυμπιακού – Προμηθέα Πατρών.

Αναλυτικά ο Έλληνας προπονητής δήλωσε:

Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι, ένα παιχνίδι επίθεσης και από τις δύο ομάδες. Δεν ξεκινήσαμε καλά αμυντικά κυρίως, γιατί επιθετικά είχαμε καλή κυκλοφορία, βγήκαν ελεύθερα σουτ. Κάναμε κάποια στιγμή κάποια κατάχρηση στα σουτ απ’ έξω. Από ένα σημείο και μετά ‘έφτιαξε’ η επίθεσή μας,  κλείσαμε προηγούμενοι το πρώτο μέρος 48-47, αλλά αμυντικά δεν ήμασταν καθόλου καλοί. 

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι. Μετά έπαιξαν και οι «μικροί» και από τις δύο ομάδες, του Προμηθέα μπήκαν λίγο νωρίτερα και έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι, που έδειξε πως το ελληνικό μπάσκετ έχει νέους αθλητές. Αυτό είναι το πιο σημαντικό από το σημερινό παιχνίδι. Πρέπει να τους προσέξουμε και να τους βοηθήσουμε να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο.  

Για τους μικρούς μας παίκτες θέλω να πω πως πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν. Να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να κάνουν αυτό που πρέπει, ξεκινώντας πάντα από την άμυνα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουν σωστή νοοτροπία, να δουλεύουν σκληρά για να μπορέσουν να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.