Μαυροειδής: «Να αξιοποιήσουμε την έδρα μας»

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να πανηγυρίσει η Μπιλμπάο που υποδέχεται τη «Βασίλισσα» για τη φάση των «16» της Ευρωλίγκα την προσεχή Τετάρτη.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να πανηγυρίσει η Μπιλμπάο που υποδέχεται τη «Βασίλισσα» για τη φάση των «16» της Ευρωλίγκα την προσεχή Τετάρτη. Ο Δημήτρης Μαυροειδής μέσω του προσωπικού του blog αναφέρθηκε στη νίκη της Κυριακής κόντρα στην Ρεάλ και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να αξιοποιήσει την έδρα της στο προσεχές παιχνίδι της Ευρωλίγκα κόντρα στη «Βασίλισσα».

«Έχουμε δύο συνεχή ματς στην έδρα μας, με Ρεάλ και Μάλαγα, και πρέπει να τα κερδίσουμε. Πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την έδρα μας, γιατί διαφορετικά μπορεί να τεθούμε εκτός διεκδίκησης πρόκρισης από αυτή την εβδομάδα. Θα πρέπει να παίξουμε κόντρα στη Ρεάλ όπως κάναμε την Κυριακή για το πρωτάθλημα και τους κερδίσαμε στην Μαδρίτη. Θα πρέπει να δώσουμε όλοι τα πάντα για να τα καταφέρουμε και πάλι. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να νικήσουμε τη Ρεάλ. Από την περσινή μας πρόκριση απέναντί τους στα ημιτελικά των πλέι οφ έχει δημιουργηθεί μία καλώς εννοούμενη αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος μας θα είναι στο πλευρό μας και πάλι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μαυροειδής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.