Διορία ως την Τετάρτη…

Οι οικονομικές εκκρεμότητες προς τους παίκτες της ΑΕΛ απειλούν να διαταράξουν το κλίμα στις τάξεις της θεσσαλικής ομάδας.

Οι οικονομικές εκκρεμότητες προς τους παίκτες της ΑΕΛ απειλούν να διαταράξουν το κλίμα στις τάξεις της θεσσαλικής ομάδας. Για την ακρίβεια, πρόβλημα θα προκύψει αν η διοίκηση της Λάρισας δεν καταβάλει στους «βυσσινί» μέρος των οφειλομένων μέχρι τον αγώνα του Κυπέλλου της Τετάρτης απέναντι στον Παναιτωλικό.


Την αποκάλυψη αυτή έκανε η ιστοσελίδα sportlarissa.gr. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Λάρισας, συνάντηση του προπονητή, Κρις Κόουλμαν, με τον γενικό αρχηγό, Μίμη Τσακμακίδη, με αντικείμενο συζήτησης τις οικονομικές εκκρεμότητες.


Ο Ουαλός τεχνικός, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε αναφορά σε ορισμένους παίκτες που φέρονται να έχουν θέσει ως χρονικό όριο προς τη διοίκηση την αναμέτρηση της Τετάρτης προκειμένου να πάρουν κάποια από τα χρήματά τους. Διαφορετικά, δεν αποκλείεται να αντιδράσουν, άγνωστο ακόμη με ποιον τρόπο…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.