Ίβκοβιτς: «Η άμυνα και ο έλεγχος τα κλειδιά»

Την άμυνα και τον έλεγχο θεωρεί ως τα «κλειδιά» της ομάδας για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού επί της Καντού στο ΣΕΦ την Παρασκευή ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Την άμυνα και τον έλεγχο θεωρεί ως τα «κλειδιά» της ομάδας για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού επί της Καντού στο ΣΕΦ την Παρασκευή ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ομάδα του έχει εξαιρετική ευστοχία στα εντός έδρας παιχνίδια σε σχέση με τα εκτός.

Ο σύλλογος του Πειραιά είχε ηττηθεί με 64-63 στην αναμέτρηση επί της Καντού στην Ιταλία και έτσι αυτό που αναζητά το βράδυ της Τετάρτης είναι η νίκη προκειμένου να διατηρήσει ακόμα τις ελπίδες του για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Η αρχική τοποθέτηση του Ιβκοβιτς ήταν: «Καλησπέρα σε όλους. Εμείς αύριο παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Παίζουμε με μια ομάδα που δίκαια έχει περάσει ήδη στους «16». Αυτή τη στιγμή θέλω να τους πω και συγχαρητήρια. Είναι μια ομάδα πολύ καλή σε σετ παιχνίδι. Έχω δει όλα τα ματς που έχουν παίξει μέχρι τώρα. Έχουν καλό ρυθμό εκτός έδρας.

Έχουν παίκτες έμπειρους όπως ο Μπαζίλε και ο Μαρκονάτο. Δεν θα έχουν πίεση, εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Έχουν καλούς πλέι μέικερ και γενικά είναι καλοί παίκτες, έχουν υπομονή, κυκλοφορούν καλά τη μπάλα. Ο Μίτσοφ είναι σε εξαιρετική φόρμα, ενώ ο Ματζαρίνο είναι έκπληξη φέτος.

Ο Μαρκονάτο δίνει εμπειρία και καλά σουτ. Ο Σερμαντίνι έχει εξαιρετικά ποσοστά στα δίποντα. Εμείς σίγουρα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να πιέζουμε τη μπάλα, να μην δεχόμαστε εύκολα καλάθια, να επιστρέφουμε γρήγορα στην άμυνα και να τρέχουμε όποτε μπορούμε στον αιφνιδιασμό. Μέχρι αύριο θα είμαστε έτοιμοι. Χθες ήμασταν 15 παίκτες στην προπόνηση καθώς ο Σπανούλης δεν προπονήθηκε αφού είχε ένα αιμάτωμα από την προπόνηση της Δευτέρας.

Χρειάζεται συγκέντρωση και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Όλα της τα ματς ήταν ντέρμπι και πολύ κλειστά. Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει ποιοι θα είναι οι 12 που θα αγωνιστούν αύριο. Υπάρχουν μερικά προβλήματα, για εμάς οι δύο προπονήσεις που έχουμε ακόμα είναι πολύ σημαντικές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.