Σέζαρ: «Να σεβαστούμε την απόφαση του Βιτόρια»

Ο Ζούλιο Σέζαρ υπογράμμισε πως οι φίλαθλοι της Μπενφίκα θα πρέπει να σεβαστούν την απόφαση του Ρούι Βιτόρια να επιλέξει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Ο Ζούλιο Σέζαρ υπογράμμισε πως οι φίλαθλοι της Μπενφίκα θα πρέπει να σεβαστούν την απόφαση του Ρούι Βιτόρια να επιλέξει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα των «αετών» της Λισσαβόνας αναφέρθηκε στον Έλληνα παίκτη, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τους τερματοφύλακες της πορτογαλικής ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Σέζαρ δήλωσε στον πορτογαλικό Τύπο: «Είναι περίεργο που ο Μπρούνο Βαρέλα είναι η τρίτη επιλογή, αλλά το ποδόσφαιρο είναι θέμα timing και επιλογών. Από τη στιγμή που ο Ρούι Βιτόρια επιλέγει έναν άλλο τερματοφύλακα τη δεδομένη στιγμή, πρέπει να σεβαστούμε αυτή την απόφαση. Η Μπενφίκα είναι καλά, όχι μόνο από την παρουσία του Βλαχοδήμου, αλλά και του Σβιλάρ, ο οποίος παρότι είναι νέος έχει αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στην Μπενφίκα και βέβαια του Μπρούνο Βαρέλα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.