Ζούρος: Κάντε το όπως οι Λιθουανοί

02/06/2011 • 20:58
Ζούρος: Κάντε το όπως οι Λιθουανοί
  • shares
Η εμπειρία του από τη Λίγκα της Βαλτικής «καθοδηγεί» τον Ηλία Ζούρο, ο οποίος με τη σειρά του ανέφερε πως στη Λιθουανία οι αντίπαλοι φίλαθλοι δε «σκοτώνονται» μεταξύ τους στα μεγάλα ντέρμπι και προέτρεψε εκείνους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να το δουν και να το ακολουθήσουν αυτό.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε, μιλώντας σε λιθουανικό Μέσο Ενημέρωσης ότι «οι Έλληνες φίλαθλοι πρέπει να παραδειγματιστούν από τους Λιθουανούς... Όταν υπάρχει ένα δυνατό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, τη Λιέτουβος και τη Ζαλγκίρις δηλαδή, βλέπουμε τον κόσμο να κάθεται μαζί. Υπάρχει μεγάλη αγάπη για το άθλημα στη Λιθουανία».
Παράλληλα, στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Έλληνας τεχνικός έχει αρχίσει να κάνει πλάνα για την ομάδα που θα παρατάξει στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, ενώ αναφέρεται ξανά στο θέμα της αποχώρησης του Γιάννη Μπουρούση από την «επίσημη αγαπημένη».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/11/2018 • 08:08

Το κίνητρο απέναντι στο ποδοσφαιρικό γόητρο

Το παιχνίδι της Γερμανίας με την Ολλανδία έχει ενδιαφέρον μόνον για τους φιλοξενούμενους. Φαβορί είναι η Νορβηγία στην Λευκωσία όμως η Κύπρος στα τελευταία της παιχνίδια κάνει ότι μπορεί να φανεί ανταγωνιστική.

14/11/2018 • 10:51