Επιβεβαιώθηκε το μέλλον του “The Chilling Adventures of Sabrina” με αρκετά επεισόδια

Σε δύο μέρη.Το Netflix συμφώνησε σε 16, ακόμα, νέα επεισόδια του "Chilling Adventures of Sabrina"...

Σε δύο μέρη.

Το Netflix συμφώνησε σε 16, ακόμα, νέα επεισόδια του “Chilling Adventures of Sabrina”, τα οποία θα προβληθούν σε δύο μέρη, ακριβώς όπως έγινε και με τα 20 πρώτα της σειράς.

Πράγμα που σημαίνει πως αντί να περιμένουμε τις Σεζόν 3 και Σεζόν 4, θα δούμε το 3ο μέρος και το 4ο μέρος. Η παραγωγής τους θα ξεκινήσει μέσα στο 2019, ενώ η δεύτερη σεζόν θα κάνει την πρεμιέρα της στις 5 Απριλίου, 2019.

Σε μία δήλωση του, ο δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, Roberto Aguirre-Sacasa, είπε σχετικά με τα νέα: “Δόξα τω Σατανά! Είμαι τόσο ευγνώμων στους συνεργάτες μου σε Warner Brothers, Netflix, Berlanti Television και Archie Productions που υποστήριξαν αυτό το σκοτεινότερο όραμα της διασημότερης έφηβης μάγισσας του κόσμου. Και είμαι συγκινημένος που θα συνεχίσουμε να αφηγούμαστε τις ανατριχιαστικές περιπέτειες της Sabrina με το απίστευτο μας cast και πλήρωμα, οδηγούμενο από την ασταμάτητη Kiernan Shipka”.

Η σειρά θα υποδεχθεί δύο νέους χαρακτήρες στα επόμενα της επεισόδια: τον Jedidiah Goodacre ως Dorian Gray και τον Alexis Denisof ως το αγόρι της Mary Wardwell, Adam Masters. Οι νεο-αφιχθέντες συμπληρώνουν το cast των Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson, and Gavin Leatherwood.

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν ξεκίνησαν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της 1ης, η οποία έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 26 Οκτωβρίου, με 10 επεισόδια. Πάρα πολύ σύντομα θα δούμε και το εορταστικό της επεισόδιο, με τίτλο “A Midwinter’s Tale”.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.