Στις καθυστερήσεις γλύτωσε η Σασουόλο (video)

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Σασουόλο και Τορίνο στο «Mapei Stadium» για την 17η αγωνιστική της Serie A. Όλα έγιναν στο Β’ ημίχρονο, αφού το πρώτο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Σασουόλο και Τορίνο στο «Mapei Stadium» για την 17η αγωνιστική της Serie A. Όλα έγιναν στο Β’ ημίχρονο, αφού το πρώτο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ. 

Στο 55ο λεπτό η «γκρανάτε» άνοιξε το σκορ με το πέμπτο φετινό γκολ του αρχηγού της, Αντρέα Μπελότι, ο οποίος σκόραρε στην πρώτη του τελική στο ματς.

Η Σασουόλο που ήταν επικίνδυνη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα έφτασε στην ισοφάριση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με το πρώτο γκολ του 19χρονου Ενρίκο Μπρινιόλα, ο οποίος είχε μπει στο ματς στο 70’.

Στο 94’ η Τορίνο πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Ιάγκο Φάλκε, όμως μετά την παρέμβαση του VAR ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μπάντι το ακύρωσε αφού έξι παίκτες της «γκρανάτε» ήταν σε θέση off side. Μεταξύ αυτών και ο Άινα που έκανε το γύρισμα για να σκοράρει ο Ισπανός. 

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Σασουόλο έμεινε 10 ματς εντός έδρας χωρίς νίκη κόντρα στην Τορίνο με 6 ισοπαλίες και 4 ήττες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.