«Ξέρανε» τη Νάπολι ο Μαρτίνεζ (video)

Με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνεζ στις καθυστερήσεις η Ίντερ «σκότωσε» (1-0) τη Νάπολι, που τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες και μείωσε τη μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά.

Με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνεζ στις καθυστερήσεις η Ίντερ «σκότωσε» (1-0) τη Νάπολι, που τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες και μείωσε τη μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά. 

Το παιχνίδι ήταν κάκιστο στη μεγαλύτερη διάρκεια, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε… σκυταλοδρομία λαθών και να μένουν μακριά από τις αντίπαλες εστίες. Η πιο σημαντική ευκαιρία του πρώτου μέρους ήταν το δοκάρι του Ικάρντι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι, ουσιαστικά, απέκτησε… ζωή από το 80’ και μετά. Από τη στιγμή δηλαδή που η Νάπολι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω δύο κίτρινων καρτών που δέχθηκε ο Κουλιμπαλί σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων. Η Ίντερ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και βγήκε μπροστά, όμως στα μετόπισθεν υπήρχαν μεγάλα κενά και λίγο έλειψε να το πληρώσει. 

Στο 89’ Ζιελίνσκι σε πρώτο χρόνο και Ινσίνιε σε δεύτερο, έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία για τη Νάπολι, με τον Ασαμόα να σώζει πάνω στη γραμμή. Η απάντηση της Ίντερ ήρθε δύο λεπτά αργότερα, με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ, που είχε περάσει στο ματς στο 83’, να σημαδεύει σωστά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. 

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, όμως η Νάπολι είδε ακόμη έναν παίκτη της να αποβάλλεται, τον Ινσίνιε (90+5’)με απευθείας κόκκινη κάρτα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.