Θέλει δυο προσθήκες ο Μπάνκι

Ο Λούκα Μπάνκι φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση παικτών, για την ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ, εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Λούκα Μπάνκι φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση παικτών, για την ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ, εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιταλός κόουτς έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός γκαρντ και ενός ψηλού. Ο κόουτς της Ένωσης φέρεται να έχει αποφασίσει την αντικατάσταση του Ταίλερ Ρόμπερσον, ο οποίος δεν τον έχει αφήσει ικανοποιημένο με τις έως τώρα εμφανίσεις του. Παράλληλα, υπάρχουν σκέψεις για την αντικατάσταση του Ξαβιέ Ρατάν Μέις, αν βρεθεί κάτι αξιόλογο στα γκαρντ. 

Ο Μπάνκι θέλει έναν παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, ο οποίος θα έχει καλό μακρινό σουτ και παράλληλα θα προσφέρει περισσότερο στον οργανωτικό τομέα. Ο Ιταλός κόουτς έχει στραμμένη την προσοχή της στη G League, προκειμένου να βρει παίκτες για τις δυο συγκεκριμένες θέσεις, ενώ παρακολουθεί και ορισμένες περιπτώσεις παικτών από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που μπορούν να αποκτηθούν με ένα μικρό buy out. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.