Ο αντικαταστάτης του Βέρνμπλουμ κρίνει το μέλλον Κάνιας – Σάκχοφ

Η θέση του αμυντικού χαφ είναι ένα ζωτικής σημασίας θέμα για τον ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, ο σοβαρότατος τραυματισμός του Πόντους Βέρνμπλουμ δημιούργησε σημαντικό κενό στη συγκεκριμένη θέση το οποίο οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» καλούνται να το καλύψουν στην επικείμενη μεταγραφική

Η θέση του αμυντικού χαφ είναι ένα ζωτικής σημασίας θέμα για τον ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, ο σοβαρότατος τραυματισμός του Πόντους Βέρνμπλουμ δημιούργησε σημαντικό κενό στη συγκεκριμένη θέση το οποίο οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» καλούνται να το καλύψουν στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο μέσα από την απόκτηση αντικαταστάτη καθώς δε φαίνεται να υπάρχει διάθεση να συμβεί αυτό μέσα από την επιστροφή κάποιου εκ των δανεικών ποδοσφαιριστών που αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση.
Προς το παρόν διαθέσιμοι για τις θέσεις των δυο χαφ είναι οι Μαουρίσιο, Κάνιας, Σάκχοφ κι ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία εύρεσης του αντικαταστάτη του Σουηδού. Ωστόσο, με δεδομένο πως τα συμβόλαια των δυο τελευταίων ολοκληρώνονται τον προσεχή Ιούνιο είναι βέβαιο πως ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και την απόδοση του ποδοσφαιριστή που θα επιλεγεί ένας εκ των δυο προαναφερθέντων μελών της ποδοσφαιρικής οικογένειας του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι θ’ αποχωρήσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.