Στα …πιτς Τζούριτς, Τζιουμάκας στην Εθνική

Χωρίς τους τραυματίες Τζούριτς, Τζιουμάκα και τους αδειούχους Πρωτοψάλτη και Φιλίποφ και με τον κόουτς Δημήτρη Ανδρεόπουλο να έχει ομιλία 1 ώρας με τους διεθνείς ξεκίνησε η προετοιμασία της "γαλανόλευκης" .

Χωρίς τους τραυματίες Τζούριτς, Τζιουμάκα και τους αδειούχους Πρωτοψάλτη και Φιλίποφ και με τον κόουτς Δημήτρη Ανδρεόπουλο να έχει ομιλία 1 ώρας με τους διεθνείς ξεκίνησε η προετοιμασία της “γαλανόλευκης” ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων της με Σουηδία (05/01 17.00, TV-ΕΡΤ3, «Μελίνα Μερκούρη») και Λουξεμβούργο (εκτός 09/01) για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε για το πρώτο ραντεβού των διεθνών:
«Χρόνια πολλά σε όλους. Είναι μια δύσκολη περίοδος για την εθνική λόγω των εορτών, γιατί οι ομάδες έχουν διανύσει ήδη τα 2/5 της αγωνιστικής δράσης και η περίοδος αυτή χρησιμοποιείται από τους αθλητές για αποκατάσταση προβλημάτων τραυματισμών και για να πάρουν δυνάμεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εμείς ως εθνική ομάδα σε αυτή τη φάση καλούμαστε να ολοκληρώσουμε την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος». 

Για τους τραυματίες ο Ανδρεόπουλος σχολίασ
ε: «Έχουμε αθλητές που το σώμα τους δεν είναι σε θέση να βοηθήσει, θα κάνουμε πάντως ό,τι καλύτερο. Απόντες είναι οι τραυματίες. Ο Δημήτρης Τζούριτς επικοινώνησε μαζί μας, έχει μεγάλη διάθεση να βοηθήσει, το σώμα του δεν είναι έτοιμο να προσφέρει αυτά που ο ίδιος θέλει στην ομάδα. Ο Γιώργος Τζιουμάκας είναι τραυματίας και θα μείνει εκτός δράσης ένα μήνα, είναι ευκαιρία να ανακάμψει. Ο Γιώργος Πετρέας προέρχεται από πολύμηνο τραυματισμό, αγωνίζεται με προβλήματα στον Ολυμπιακό. Ο Παναγιώτης Πελεκούδας είναι με πρόβλημα στη μέση εδώ και 15 ημέρες, θα ενταχθούν όλοι οι τραυματίες σιγά σιγά στην εθνική. Θα κληθούν συνεπώς άμεσα για να καλύψουμε τις απουσίες οι Ηρακλής Παπαδόπουλος της ΑΕΚ και Παρασκευάς Τσέλιος του Ολυμπιακού».

Για την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε:
«Είμαστε χαρούμενοι. Περάσαμε δύσκολο καλοκαίρι με μεγάλη προετοιμασία και είμαστε χαρούμενοι για αυτά που καταφέραμε. Είμαστε χαρούμενοι για τον τρόπο που η ομάδα αγωνίστηκε. Αυτό θα συνεχιστεί σε προπονήσεις και τους αγώνες. Η εθνική μπορεί να καταφέρει δυο νίκες στα δυο τελευταία ματς. Έχει σημασία και για τον τρόπο που θα μπούμε στην κλήρωση, μετράνε οι νίκες». 

Για την απουσία Πρωτοψάλτη:
«Με πήρε τηλέφωνο ο προπονητής της Φριντρισχάφεν Βιτάλι Χέινεν και μού ζήτησε να κρατήσει τον Πρωτοψάλτη για το τελευταίο ματς στις 29 Δεκεμβρίου, απάντησα θετικά, συνεπώς ο Θανάσης έχει άδεια μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.