Βασιλόπουλος: «Να μην μας αποσυντονίσουν οι γιορτές»

Το Περιστέρι υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου για την 11η αγωνιστική της Basket League και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος υποστήριξε πως δεν θα πρέπει να παρασυρθούν από την ατμόσφαιρα των εορτών.

Το Περιστέρι υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου για την 11η αγωνιστική της Basket League και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος υποστήριξε πως δεν θα πρέπει να παρασυρθούν από την ατμόσφαιρα των εορτών.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά,

Ο Κολοσσός με την αλλαγή προπονητή και κάποιες αλλαγές-προσθήκες στο ρόστερ του, έχει βρει ρυθμό και δείχνει να παίζει καλύτερα από πριν. Εμείς προερχόμαστε από ένα παιχνίδι, σκληρό και δύσκολο, κόντρα στον Ολυμπιακό και πρέπει να δείξουμε ότι πέρα από αγωνιστικές δυνατότητες έχουμε και χαρακτήρα.

Πόσο μάλλον δε όταν αγωνιζόμαστε μέσα στην έδρα μας. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση, το κενό και η ατμόσφαιρα των εορτών να μας αποσυντονίσει και να μας αποπροσανατολίσει από τον στόχο μας.

Το μυαλό μας πρέπει να μείνει μέσα στο παρκέ και να βγάλουμε την σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει στις προπονήσεις. Ο Κολοσσός είναι μία από τις ομάδες που παλεύει για την επιβίωση του, άρα θα είναι σκληροί και εμείς πρέπει να δείξουμε τεράστια προσοχή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος μας θα είναι για μια ακόμη φορά κοντά στην ομάδα και θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη και να αξιοποιήσουμε το γεγονός των δύο συνεχόμενων εντός έδρας αγώνων που έχουμε μπροστά μας.

Για μια ακόμη φορά, θέλω να ευχηθώ, Καλή Χρονιά με Υγεία και Δύναμη σε όλους!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.