Πολλές επιστροφές στο Κορωπί

Χωρίς προβλήματα απουσιών, πλην αυτό του Κότσαρη, θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς η άδεια που είχε δώσει ο Γιώργος Δώνης στους παίκτες του ολοκληρώθηκε.

Χωρίς προβλήματα απουσιών, πλην αυτό του Κότσαρη, θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς η άδεια που είχε δώσει ο Γιώργος Δώνης στους παίκτες του ολοκληρώθηκε. Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του όλους του ποδοσφαιριστές του ρόστερ, καθώς και ο Όμρι Άλτμαν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, εννέα μήνες μετά τη ρήξη χιαστών που είχε υποστεί. 

Επίσης, οι Μονιέ, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης και Μακέντα ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν και θα προπονηθούν κανονικά στις εγκαταστάσεις του “τριφυλλιού” στο Κορωπί. Μοναδική απουσία είναι αυτή του Κωνσταντίνου Κότσαρη, ο οποίος θα συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.