Δεν πουλάει τον Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ

Αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τον Ιανουάριο εμφανίζεται ο ΠΑΟΚ, παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει από το εξωτερικό για τον Σέρβο επιθετικό.

Αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τον Ιανουάριο εμφανίζεται ο ΠΑΟΚ, παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει από το εξωτερικό για τον Σέρβο επιθετικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του “Δικέφαλου” του Βορρά ξεκαθαρίζουν στους ενδιαφερομένους πως δεν σκοπεύουν να αφήσουν τον κορυφαίο σκόρερ της ομάδας να αποχωρήσει, στα μέσα της προσπάθειας που κάνει η ομάδα για την κατάκτηση του εφετινού νταμπλ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρεί παίκτη-κλειδί για την ομάδα του τον Πρίγιοβιτς και είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του. 

Ο Πρίγιοβιτς έχει στο συμβόλαιό του ρήτρα ύψους δέκα εκατομμυρίων ευρώ, η οποία μπορεί να καλυφθεί από τους υποψήφιους αγοραστές του και να αποχωρήσει άμεσα από την Τούμπα. Με βάση τη στάση που κρατάει η διοίκηση του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο θέμα, μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει ο παίκτης να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από τη Θεσσαλονίκη. Από την πλευρά της, η διοίκηση του “Δικέφαλου” του Βορρά εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Σέρβο επιθετικό με αυξημένες οικονομικές απολαβές και μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης, προκειμένου να αποτρέψει τους Ευρωπαίους μνηστήρες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.