348.000 στρέμματα παρθένας γης πωλούνται στην Παταγονία έναντι 150 εκατομμυρίων

Είναι γεγονός πως δεν θα βρεις πιο απομονωμένο μέρος στον πλανήτη από τη Hacienda Pucheguin, μια έκταση 348.000 στρεμμάτων καλά κρυμμένη στη χιλιανή Παταγονία μέσα σε βουνά, λαγκάδια και δάση.

Η περιοχή είναι γνωστή στους ατρόμητους ορειβάτες, αλλά και στους άφοβους ψαράδες
Είναι γεγονός πως δεν θα βρεις πιο απομονωμένο μέρος στον πλανήτη από τη Hacienda Pucheguin, μια έκταση 348.000 στρεμμάτων καλά κρυμμένη στη χιλιανή Παταγονία μέσα σε βουνά, λαγκάδια και δάση.

Η τεραστίων διαστάσεων και κατάφυτη έκταση φιλοξενεί ακόμα και τα περιβόητα κυπαρίσσια της Παταγονίας ηλικίας 3.500 ετών, αλλά και καταρράκτες και φυσικές λίμνες. Η περιοχή είναι γνωστή στους ατρόμητους ορειβάτες, αλλά και στους άφοβους ψαράδες, καθώς προσφέρει ένα πραγματικά παρθένο οικοσύστημα ολότελα ανέγγιχτο από ανθρώπου χέρι.

Μόνο που τώρα η έκταση πωλείται από το κτηματομεσιτικό γραφείο Christie’s, που μας λέει πως είναι ιδανική για εμπορική εκμετάλλευση και ανάπτυξη, έχοντας πάντα κατά νου όλους αυτούς τους κυνηγούς της αδρεναλίνης, αλλά και τον νέο αυτοκινητόδρομο Χιλής-Αργεντινής που θα φέρει τα πάντα πιο κοντά στον πολιτισμό.

Ένας χαμένος παράδεισος ανείπωτης φυσικής ομορφιάς κάπου 1.000 χιλιόμετρα νότια του Σαντιάγκο, αποικιακό κτήμα άλλοτε μεγαλοτσιφλικά, είναι σήμερα διαθέσιμο έναντι 150 εκατ. δολαρίων.

Πηγή: www.news.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.