“Χάσαμε την πιο σημαντική ευκαιρία του αγώνα”

Τι είπε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο προπονητής της Παναχαϊκής, μετά το 0-0 της αχαϊκής ομάδας στο Καυτανζόγλειο επί του Ηρακλή

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο προπονητής της Παναχαϊκής μετά το 0-0 της ομάδας της Αχαϊας, στο Καυτανζόγλειο, με αντίπαλο τον Ηρακλή, είπε -μεταξύ άλλων- ότι η Παναχαϊκή είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι.
Στη συνέντευξη Τύπου (σχετική είναι η φωτογραφία), δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί και στη σπουδαία ομάδα που είχε ο Ηρακλής τη 10ετία του ’80 ενώ όπως είπε, αυτός ο βαθμός θα βοηθήσει την Παναχαϊκή στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Τα μεγαλύτερα ντέρμπι της κατηγορίας είναι το Παναχαϊκή – Ηρακλής, δεν έχει σημασία η θέση που βρίσκεται ο Ηρακλής, εμείς ήρθαμε να τον αντιμετωπίσουμε ως μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό”.
Πρόσθεσε: “Ηρακλής και Παναχαϊκή έχουν πολλά κοινά σημεία, δεν υπήρξε παιδί την δεκαετία του 1980 που να μην ήταν έστω και λίγο Ηρακλής, βλέποντας τους αστέρες που είχε”.
Είπε ακόμη: “Είχαμε αβαντάζ λόγω της καλής μας βαθμολογικής θέσης. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν καταφέραμε να γίνουμε απειλητικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και χάσαμε την πιο σημαντική ευκαιρία του αγώνα”.
Πρόσθεσε: “Θέλαμε τη νίκη σήμερα και παλέψαμε για αυτήν. Ο σημερινός βαθμός θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ τον Ηρακλή για τη φιλοξενία και του εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τα παιδιά και τον κόσμο που έκανε τόσο μεγάλο ταξίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.