Indie, soul funk και ηλεκτρονική μουσική στο ανανεωμένο Plisskën

Το Plisskën Festival επιστρέφει το καλοκαίρι του 2019 στις 26 & 27 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, τον αγαπημένο πολιτιστικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια του. Πιστό στις αξίες του να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών με ένα πολυσυλλεκτικό, μοντέρνο και περιπετειώδες lineup, τα 3 stages του Plisskën 2019 θα...

Το Plisskën Festival επιστρέφει το καλοκαίρι του 2019 στις 26 & 27 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, τον αγαπημένο πολιτιστικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια του.

Πιστό στις αξίες του να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών με ένα πολυσυλλεκτικό, μοντέρνο και περιπετειώδες lineup, τα 3 stages του Plisskën 2019 θα φιλοξενήσουν 34 καλλιτέχνες προσφέροντας 12 ώρες γεμάτες μουσική κάθε μέρα.

Από indie και soul funk σε electronica και synthwave pop, το Plisskën φέρνει για άλλη μια χρονιά ό,τι πιο φρέσκο αλλά και καταξιωμένο στην σύγχρονη μουσική, με μοντέρνους «θρύλους» αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες.

Headliners στο φετινό Plisskën θα είναι ο «πατέρας» της Disco και πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής Giorgio Moroder, η δημοφιλής modern soul κολεκτίβα των Jungle, οι εκπληκτικοί Τουαρέγκ μουσικοί από τη Σαχάρα Tinariwen αλλά και η underground super star της house σκηνής, The Black Madonna.

2 μέρες, 3 stages, 12 ώρες non-stop μουσικής ανά ημέρα, ένα γεμάτο Food Court με τις καλύτερες Ελληνικές και διεθνείς γεύσεις, Cocktail Bars με δροσερά καλοκαιρινά ποτά, εξωτερικoί Lounge χώροι και πολλές άλλες δραστηριότητες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.