MVP και Best Goal (vds)


MVP 1 Οβεγέρο Χακόμπο: Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης ήταν ο θεμέλιος λίθος πάνω στον οποίο η ομάδα του. έχτισε για να φτάσει στην σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού.
 
MVP 2 Στιβ Λέο Μπέλεκ: Με δύο γκολ ο επιθετικός από το Καμερούν έδωσε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-0 στην ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού και η ομάδα του αύξησε το νικηφόρο της σερί στα τρία ματς. 
 
MVP 3 Αντρέ Σκέμπρι: Ο Μαλτέζος επιθετικός του Πανιωνίου πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του κι έδωσε την ασίστ στο δεύτερο, στη σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Άρη.
 

GOAL 1 Εμανουέλ Περόνε: Ο Αργεντινός επιθετικός πέτυχε ένα σπουδαίο γκολ, το δεύτερο του Αστέρα, με ψηλοκρεμαστό σουτ μετά από πολύ καλή πάσα του Αλβάρεζ.
 
GOAL 2 Μιχάλης Φραγκουλάκης: Ο Μπούντιμιρ. κέρασε και ο Φραγκουλάκης. ήπιε το νέκταρ της επιτυχίας του πρώτου γκολ του Εργοτέλη, στη νίκη της ομάδας του Ηρακλείου επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1.
 
GOAL 3 Μάρκο Μαρκόφσκι: «Χάθηκε» η μπάλα στο πρώτο γκολ της Ξάνθης επί του Ατρόμητου, με τον Σέρβο επιθετικό να ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο μία εξαίσια ομαδική προσπάθεια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.