Προβληματισμός για τον Εσιέν

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι εμφανίζονται οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού με την έως τώρα προσφορά του Μάικλ Εσιέν και όλα τα σενάρια για το μέλλον του είναι ανοιχτά.

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι εμφανίζονται οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού με την έως τώρα προσφορά του Μάικλ Εσιέν και όλα τα σενάρια για το μέλλον του είναι ανοιχτά. Ο Γκανέζος μέσος δεν έχει καταφέρει να προσφέρει στους «πράσινους», όσα θα περίμεναν αυτοί, όταν τον απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι και σύμφωνα με δημοσιεύματα εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο διακοπής της συνεργασίας των δυο πλευρών, το ερχόμενο καλοκαίρι, αν δεν αλλάξει μέχρι τότε η αγωνιστική εικόνα του παίκτη. Ο Εσιέν δεσμεύεται έως το 2017 με τους «πράσινους» και για να αποχωρήσει θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δυο πλευρές. 

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» ξεκαθαρίσουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Αντρέα Στραματσιόνι και πως ο Γιάννης Αλαφούζος εμπιστεύεται τον Ιταλό τεχνικό. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» εμφανίζεται αποφασισμένος να γίνουν όλες οι απαραίτητες αλλαγές το ερχόμενο καλοκαίρι, έτσι ώστε να επιστρέψει το «τριφύλλι» στον δρόμο των επιτυχιών. 

Τέλος, οι «πράσινοι» φέρονται να αναζητούν κάποιον για τη θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας. Οι διοικούντες του «τριφυλλιού» φέρονται σύμφωνα με δημοσιεύματα να μελετούν διάφορες περιπτώσεις και τις προσεχείς ημέρες, αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.