“Χ”άρηκε μόνο ένας (video)

Ατρόμητος και Βέροια "κόλλησαν" στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους να αντιστέκονται με επιτυχία στην πολιορκία των γηπεδούχων και να φεύγουν από το Περιστέρι έχοντας πετύχει τον σκοπό τους.

Ατρόμητος και Βέροια “κόλλησαν” στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους να αντιστέκονται με επιτυχία στην πολιορκία των γηπεδούχων και να φεύγουν από το Περιστέρι έχοντας πετύχει τον σκοπό τους. Εξαπλάσιες τελικές προσπάθειες είχαν οι “κυανόλευκοι” (16-3), οι οποίοι, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να νικήσουν ούτε τον Λόπεθ, αλλά ούτε και τον Καντιμοίρη που αντικατέστησε αναγκαστικά τον Ισπανό.

Μόλις τρεις φορές “δοκίμασαν” τον Μπάρκα οι Μακεδόνες, οι οποίοι παρατάχθηκαν με ξεκάθαρο στόχο να μη χάσουν. Ή αλλιώς να μη δεχθούν γκολ, αφού ήταν προφανές ότι όποιος σκόραρε θα έπαιρνε και το ματς.

Τα αρχικά πλάνα 
Στο 4-2-3-1 του Δέλλα, ο Μπάρκας ήταν στην εστία και οι Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα. Ουσέρο και Ούμπιντες βρέθηκαν στον άξονα, με τον Μπρίτο δεξιά, τον Στόιτσεφ αριστερά και τον Ματέι πίσω από τον προωθημένο Παπαδόπουλο.

Παρόμοια διάταξη και από τον Ελευθερόπουλο, με τον Λόπεθ στην εστία, τους Μαλόν (δεξιά), Γιαννούλη μπακ και τους Μαραγκό, Μπράβο στόπερ. Σιόντης και Άρτσε ήταν οι δύο αμυντικοί χαφ, με τον Γεωργιάδη δεξιά, τον Μαγέφσκι αριστερά, τον Ανάκογλου ανάμεσά τους και τον Ναζλίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Κακό ξεκίνημα
Τα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης μάλλον τα έχουν ξεχάσει ήδη και οι πρωταγωνιστές τους. Το ματς ήταν πολύ κακό, με πολλά λάθη και ελάχιστες φάσεις στις δύο περιοχές.

Από το ημίωρο και μετά τα πράγματα άλλαξαν κάπως, με τους γηπεδούχους να φτάνουν δυο φορές με αξιώσεις στα καρέ του Λόπεθ. Ο Λαζαρίδης στο 32′ κατάφερε να αστοχήσει μόνος του απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ ο Κοντοές με μια περίεργη πλαϊνή κεφαλιά στο 37′ έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα απ’ το δεξί δοκάρι.

“Σφυροκοπούσε” ο Ατρόμητος
Ο Γιουσούφ ανέβασε τη Βέροια με την είσοδό του στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, αλλά η μεγάλη ευκαιρία ήταν και πάλι για τον Ατρόμητο, με τον Μπίτολο στο 52′ να αστοχεί οριακά με πλασέ από την περιοχή.

Στο 65′ ο Δέλλας έριξε στη “μάχη” τους Λε Ταλέκ, Σουμπίνιο και από εκείνο το σημείο άρχε το “σφυροκόπημα” των γηπεδούχων. Βασικός πρωταγωνιστής ήταν ο Στόιτσεφ, ο οποίος έκανε 5-6 σουτ από το ημικύκλιο και τις γύρω θέσεις, αλλά είτε είδε τους Λόπεθ, Καντιμοίρη (διαδέχθηκε τον πρώτο στο 67′) να επεμβαίνουν, είτε δε βρήκε στόχο.

Με το γήπεδο να έχει γείρει και τους παίκτες του Ελευθερόπουλου να προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, ο Μπρίτο στο 78′ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς. Με κοντινό σουτ μετά από γύρισμα του Λε Ταλέκ, είδε τον Καντιμοίρη να σώζει την εστία του με διπλή προσπάθεια.

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Ουσέρο (76′ Κεϊτά), Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Μπρίτο, Ματέι (65′ Λε Ταλέκ), Παπαδόπουλος (65′ Σουμπίνιo)

Βέροια (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Λόπεθ (66′ Καντιμοίρης), Μαλόν, Γιαννούλης, Μαραγκός, Σιόντης, Ραούλ Μπράβο, Άρτσε (46′ Γιουσούφ), Γεωργιάδης (79′ Νέτο), Ναζλίδης, Μαγέφσκι, Ανάκογλου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.