Ο Μακλάρεν προ των πυλών της QPR

Ύστερα από την απόλυση του Ίαν Χόλογουεϊ από την QPR την περασμένη Πέμπτη, η διοίκηση των Λονδρέζων βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή και με τον Στηβ Μακ Λάρεν να θεωρείται ο βασικός υποψήφιος ώστε να αναλάβει τον σύλλογο της Championship.

Ο Στηβ Μακλάρεν βρίσκεται  σε προχωρημένες συζητήσεις με την διοίκηση της Queens Park Rangers προκειμένου να αναλάβει τον σύλλογο. Ύστερα από την απόλυση του Ίαν Χόλογουεϊ, οι Λονδρέζοι θεωρούν ιδανικό αντικαταστάτη τον έμπειρο 57χρονο τεχνικό που έχει να εργαστεί στο ποδόσφαιρο από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν άφησε το Ισραήλ και το πόστο του τεχνικού συμβούλου που είχε αναλάβει στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Τελευταίος σύλλογος στην καριέρα του Μακλάρεν ήταν η Ντέρμπι Κάουντι την περίοδο 2016-2017.
Αυτός θα είναι ο 8ος σταθμός στην  καριέρα του Μακλάρεν ως πρώτος προπονητής μετά τις Μίντλεσμπρο, Νότιγχαμ, Ντέρμπι, Νιουκάστλ, Τβέντε, Βόλφσμπουργκ και την Εθνική Αγγλίας, ενώ έχει διετελέσει και βοηθός προπονητή στο ξεκίνημα της καριέρας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.(1999-2001).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.