Πανέτοιμοι οι Μιραλάς και Μανιάτης

Με τους Κέβιν Μιραλάς και Γιάννη Μανιάτη στη διάθεση του Ερνέστο Βαβλβέρδε, θα ταξιδέψει στη Μόσχα ο Ολυμπιακός, για τον αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν.

Με τους Κέβιν Μιραλάς και Γιάννη Μανιάτη στη διάθεση του Ερνέστο Βαβλβέρδε, θα ταξιδέψει στη Μόσχα ο Ολυμπιακός, για τον αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν. Οι δυο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά την Κυριακή και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το ματς της Τρίτης. Αμφότεροι, ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών, τα οποία είχαν αποκομίσει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά κόντρα στους Ρώσους.

Ο Βάσκος τεχνικός δεν υπολογίζει για το ματς του Europa League στους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ντιόγκο, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης και οι Φέισα, Μόνχε και Δασκαλάκης. Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν τη Δευτέρα στις 10:30.

Μετά το τέλος της προπόνηση της Κυριακής, ο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Μόσχα. Αναλυτικά: Κάρολ, Μέγερι, Τοροσίδης, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Μιραλάς, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Ποτουρίδης, Φετφατζίδης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει στις 14:00 από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με προορισμό τη ρωσική πρωτεύουσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.